Stedsegrønne buske i Oklahoma

April 30

De fleste af nordlige og vestlige Oklahoma falder inden for amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed Zone 6. Resten af staten er i Zone 7. De stedsegrønne buske, der vokser i tilstanden før skal modstå hård vind og vintertemperaturer, der undertiden falde til under nul. Disse stedsegrønne arter har dekorative anvendelser samt praktiske dem, som danner læhegn.

Træ Cholla

Sørge for at styre uden om de skarpe pigge på træ cholla (Opuntia imbricata), en stedsegrøn busk tilhører familien kaktus. Modstandsdygtig over for varme og tørke--to kvaliteter, der gør det et godt egnet til Oklahoma landskaber--træ cholla vokser til 5 fødder. Denne plantearter i fuld sol til at blomstre. De magenta blomster blomstre i maj og juni. Frugten er uspiselig, men de gule bælg fortsætter i de koldere måneder. Træ cholla anlæg i masse beplantninger langs bjergskråninger og i åbne områder. Busk vokser i dårlig kvalitet jord og i klippegrund. Når der oprettet kræver denne Oklahoma indfødt lidt hvis nogen supplerende vand.

Pinchot enebær

Pinchot enebær (Juniperus pinchotii) ofte tager form af en busk i Oklahoma; selv som et træ overstiger det sjældent 20 fod. Pinchot juniper er en attraktiv evergreen bruges til bunddække og er nyttig for at forhindre erosion. Pinchot juniper har flere stængler på vej fra sit rodsystem. Arten vil vokse endnu i sandet, klippefyldte områder. Pinchot enebær blomstrer i februar og producerer en pryd brunlig frugt, der tiltrækker pattedyr og fugle. Pinchot enebær vokser hovedsagligt i Oklahomas vestlige sektioner i naturen.

Yaupon Holly

Sydøstlige Oklahoma er så langt mod vest som yaupon kristtorn (Ilex vomitoria) vokser. Den stedsegrønne busk når til 25 fødder på lejlighed, men er typisk meget mindre. Yaupon holly i sin busk form gør et fint hæk eller privatliv skærmen. I Oklahoma har anlægget værdi som et læhegn. Yaupon holly har læderagtige blade, og i modsætning til mange typer af holly, mandlige og kvindelige blomster forekommer på den samme plante. Dette giver mulighed for alle yaupon holly planter til at blomstre og producerer dekorative røde bær. Yaupon holly vil vokse i solen eller skyggen, men de udviklet på solrige steder tendens til at være langt mere kompakt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com