Akryl pletter for konkrete skridt

April 30

Akryl pletter for konkrete skridt

Akryl pletter er som et farvestof, i stedet for acid pletter, som kemisk ændre beton. Akryl pletter er tynde, at tillade dem at trænge ind i porerne i betonen. Dette vil give dine skridt et ensartet udseende, og de plejer flage eller skræl. Akryl pletter modstå UV-stråler, syrer og alkalier, mug og fugt.

Grundlæggende

Akryl konkrete pletter er farve tilsættes vand eller opløsningsmiddel til at producere en ligner halvgennemsigtig maling. Vandbaseret pletter erstatter dem, baseret på kemiske opløsningsmidler og er nu mest udbredte. De producerer mindre lugt og er mindre volatile end dem baseret på opløsningsmidler. Akryl pletter er mere nyttig end syre pletter hvis dine skridt har kosmetiske defekter.

Ansøgning

Trinene skal være gennemhærdet. Hvis trinnene er udendørs, bejdse dem på en dag med ingen regn og en temperatur mellem 50 og 90 grader Fahrenheit. Ren skridt for at fjerne fedt eller olie, der kan forstyrre penetration af pletten. Teste en lille, uanselige del af skridt til at få den ønskede farve. Anvende pletten med en nylon pensel. Lad skridt tør i tre timer, og derefter anvende pletten igen, børstning i den modsatte retning. Vent i tre flere timer, og vask og tør trin med sæbe og vand. En gallon af pletten bør dække fra 200 til 300 kvadratfod, så beregne dine krav herom. Rå beton kræver mere plet end glat beton.

Special Effects

Da syre farvestoffer reagerer kemisk med betonen, vil de give dig dyb, rig, jordet farver. For at opnå det samme look med akryl pletter, anvende pletter i lag af forskellige styrker. Du har ofte at anvende akryl pletter i kombinationer for at opnå flotte farver. Stedet for at anvende en grøn plet, anvende en gul og en blå til at få den ønskede farve. Blend lag af akryl pletter at skabe marmorering effekter.

Sealer

Da konkrete foranstaltninger skal underkastes mund trafik, skal du forsegle dem efter du bejdse dem. Hvis du ikke forsegle dem, vil de viser tegn på slid. Vente natten over eller i 24 timer efter du bejdse dem. Anvende to frakker. Hvis du ønsker et skridsikkert underlag, drys kvartssand på trappen som du anvende den første frakke. Lad skridt tør for tre timer før du anvender det andet lag. Traditionelle fangere lavet med opløsningsmidler, der udsender skadelige dampe bliver erstattet med vandbaseret fangere. Afhængigt af mængden af brug, kan du nødt til at forsegle dine skridt hver en eller to år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com