Hvordan arbejder dobbelt Element vandvarmere?

April 30

Elektriske vandvarmere er et relativt nyt alternativ til traditionel gas-drevne varmelegeme design. Gasvarmere varme vand med en brænder, producerer en flamme, elektriske varmeapparater i stedet bruge elektricitet til at opvarme et element. Producenter gør elektriske varmeovne med enten et eller to elementer. Med to-element design opvarmer ét element vand i toppen af tanken, mens det andet element opvarmer vandet i bunden af tanken. Elektriske varmeapparater indslag færre dele end gas modeller, men en grundlæggende forståelse af, hvordan to-element modeller funktion kan reducere den tid, det tager at diagnosticere et problem.

Det øverste Element

Når du tænder på et varmt vandhane, strømmer varmt vand ud af den varmer tank gennem en levering linje i toppen af tanken. Tanken trækker i koldt vand gennem en anden levering linje også placeret på toppen af tanken. Det kolde vand er rettet til bunden af tanken via en levering linje kaldet en stigrøret. Da det varme vand afslutter tanken, stiger det kolde vand niveau gradvist. Når det kolde vand når det øverste varmelegeme udløser det elementets termostat. Termostaten dirigerer en elektrisk strøm til det element, som derefter opvarmer vand i toppen af tanken.

Det nedre Element

Når det øverste varmelegeme varmer vandet i den øverste halvdel af tanken, slår termostat, der styrer det det fra. Som den øverste element styres det nederste element også af en individuel termostat. Denne termostat sanser når det øverste element har slået fra og aktiverer det nedre element for at varmt vand i bunden af tanken. Når vandet i bunden af tanken, når den angivne af termostaten temperatur, slukker det nederste element.

Sikkerhedsfunktioner

Som med gasvandvarmere, har dual-element elektriske vandvarmere en række af sikkerhedsudstyr. Hvis vandet i tanken når en faretruende højt niveau, vil en switch, kaldet en "high-limit" skifte automatisk skære magt til begge elementer. Hvis parameteren high-limit undlader at aktivere, en overtryksventil typisk placeret mod siden af tanken åbner og frigiver vand fra tank til at forhindre det i at eksplodere. Som deres modparter i gas-drevne indslag dual-element varmeapparater også en afløb pik i bunden af beholderen til at skylle tank af sedimenter og en anode stang, der langsomt tærer over tid til at forlænge levetiden for tanken ved at fylde små rust pletter, der udvikler langs de indvendige vægge af tanken.

Almindelige problemer

Hvis ovnen ikke længere giver varmt vand, skal du først kontrollere hjemmets breaker box for en udløst breaker. Hvis breakers er alle på, skal du muligvis nulstille den varmer termostat. Kun den termostat der styrer det øverste element har en reset-knap. Tryk på knappen, derefter vente omkring 10 minutter for vand at varme. Hvis problemet fortsætter, har varmeren sandsynligvis en defekt termostat eller varmeelement. Hvis ovnen producerer en lille mængde af varmt vand, kontrollere lavere termostat og varmelegeme. Test termostaten med et voltmeter og erstatte det, hvis du ikke registrerer nogen spænding. Hvis du registrerer spænding, udskifte varmelegemet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com