Agave planter & landskabspleje

May 1

Agave planter & landskabspleje

Agave planter kan være så lille som et par inches og vokse så høje som 12 fod. Bladene kan være grøn, blålig eller grå, og kan have hvide eller lyse striber eller pletter. Der er mere end 300 kendte arter af agave planter og landskabspleje med mere end 200 anerkendte arter, herunder de mest almindelige agave, århundrede plante.

Jorden og solen

Agave planter er hjemmehørende til at desertere eller semidesert betingelser vokse men i andre klimaer. Seks timer for fuld, direkte sollys er bedst for agave planter og landskabspleje skal lægges i jord, der er sandstrand og godt drænet.

Vand og ild

Agaves er sukkulenter. Sukkulenter opbevare vand i blade, stængler og rødder og er tørke tolerant. Fordi de er også brandhæmmende, tilbyder at have agave planter og landskabspleje en ekstra niveau af brandsikring af huse.

Skadedyr

Nogle skadedyr er tiltrukket af blade og kerne af agave planter. Landskabspleje med dem betyder kaniner, gnavere og snude snudebiller kan være hyppige besøgende. Ved hjælp af mesh hegn omkring planter og lidt underjordiske holder gnavere og kaniner væk. Insekticider holde ud snude snudebiller. Fjerne og ødelægge planterne allerede inficeret med snuden snudebiller.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com