Min udendørs Areca håndflade vender gul

May 1

Areca palm har et kaldenavn: gul palm. Dette skyldes, at dele af planten, som stilk er naturligvis gul. Hvis andre dele af planten vender gul, handle hurtigt for at diagnosticere problemet.

Problemer

Når gamle blade udvikle gule pletter, som efterhånden spredt til at dække hele bladet, har mistanke om en kaliummangel. Hvis nye blade er gule, er areca palm mangelfuld i mikronæringstoffer, jern, zink og mangan. Hvis ældre blade vender gul, mistanke om spider mider.

Løsninger

Kalium-mangel areca palmer kræver særlig pleje. Fjern de gule blade, som de ikke vil gendrive. Bruge svovl-belagt kalium sulfat, anvendes på jorden ved satsen på etiketten. Hvis areca palm har en mikronæringsstoffer mangel, anvende en Blandtegning-mikronæringsstoffer spray, ifølge producentens anvisninger. Hvis spider mider forårsager gulfarvning, bruge pesticid mærket til kontrol af spider mider.

Ansøgning

Anvende kalium sulfat direkte på jorden ved den sats, der er angivet på pakken. Gentag programmet, tre flere gange i løbet af året. Mikronæringsstoffer spray anvendes direkte på løvet. Pesticidet bør spot-anvendt--direkte på insekter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com