Fjernelse af gamle emalje maling fra mursten

May 2

Fjernelse af gamle emalje maling fra mursten

Emalje maling er designet til at trænge ind på en overflade og binder sig til det at give en beskyttende belægning; de lyse farver maling er sekundære til beskyttelse. Denne binding handling virker også mod malere, især når dråber af maling lander i utilsigtede steder. Maleri udvendige træflader ofte resultater i maling splatters på objekter nedenfor målområdet. Det er især svært at fjerne emalje maling splatters på mursten overflader. Det er bedst at fjerne disse steder straks, men det er muligt at fjerne gamle emalje maling fra mursten.

Instruktioner

•Scrape malingen ud af væggen med en 5-i-1 spartel. Hold kniven af værktøjet fladt mod væggen med håndtaget på en 30-graders vinkel til struktur til at lirke malingen ud af mursten. Hold punktet af værktøjet mod væggen for at grave ind i rillerne.

•Pour mineralske spiritus i en plastik spand. Dyp din stålbørste i de mineralske ånder, og krat på væggen for at fjerne enhver genstridige pletter af maling. Denne procedure fjerner også dybere pletter i mursten.

• Lad de mineralske ånder suge ind i væggen i 10 minutter. Genanvende mineral ånder med din stålbørste hen til helt ophæve enhver maling pletter på mur.

•Wait i 10 minutter for at indrømme den mineralske spiritus til at absorbere i mursten. Skyl væggen med en højtryksrenser til at fjerne enhver resterende pletter og rester fra de mineralske ånder.

•Undersøg væggen efter det tørrer helt. Rense det igen er nødvendigt, for at fjerne alle malingen.

Tips & advarsler

  • Bære gummihandsker, sikkerhedsbriller, en støvmaske og en engangs beskyttelsesdragt--også kendt som en Tyvek suit--når rengøring maling off en mur med mineralske spiritus og en højtryksrenser. Mineralske spiritus klassificeres som en hudirriterende. Selv om en engangs beskyttelsesdragt ikke er et krav, er det stærkt anbefales at forebygge betændelse og udslæt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com