Hvad er EPDM tagdækning?

May 2

Hvad er EPDM tagdækning?

Ethylen propylen Dien Monomer (EPDM) tagdækning er en type af hærdende membran tagmaterialer. Det er den mest almindelige materiale, der anvendes til at oprette gummi tagene og er afledt af olie og naturgas. EPDM tagene er meget udbredt i erhvervskunder og privatkunder applikationer og er primært designet til flade eller lav hældning tagdækning strukturer.

Funktioner

EPDM tagdækning er et single-ply gummi membran spænder fra omkring 45mm 60 mm i tykkelsen. Det fås i ruller så bred som 50 fødder, selvom mange gummi tagene kræve meget smallere EPDM materialer. Standard EPDM membran giver en glat sort finish, selvom nogle har pigmenter eller farvestoffer tilføjet, eller kan være coated for at oprette en hvid finish. En hvid overflade, eller "cool tag," afspejler solens stråler og minimerer varmeoptagelse gennem taget, hvilket igen reducerer indvendig køling omkostninger.

Fordele

Ligesom andre enkelt-lags membran tagene er EPDM systemer let og hurtig at installere. De er effektive til fugtisolering tagkonstruktionen, og de sidste mange år med lidt at ingen vedligeholdelse. Disse tagene kan også blive lappet forholdsvis let beskadiget ved punktering eller tårer.

Installation

Installatører kan bruge et par forskellige metoder til at installere en EPDM tag. En fuldt overholdt system er klæbet fast til dækket ved hjælp af tagdækning klæbemiddel. Mekanisk fastgjort gummi tagene er fastgjort ved hjælp af søm eller skruer langs hver løs kant af materiale. Løs-lagt systemer er fastgjort kun langs omkredsen og er belagt med grus eller samlet at hjælpe vægt ned afsnittene løs-lagt. Alle gummi tagene ansætte en flydende lim eller varmeforseglede seam tape til at sikre vandtætte sømme mellem tagdækning ark.

Ulemper

De fleste EPDM producenter anbefaler professionel installation, som kan tilføje til omkostningerne ved disse tagene. Vind hævning er et problem med single-ply EPDM tagene, hvis de ikke er regelmæssigt kontrolleres og vedligeholdes. De fleste EPDM tag fiasko stammer på sømme og omkring Gennemføringer, såsom udluftning rør. Under kraftig vind, hvis en del af membranen fungerer løs, kan vinden rive ud en stor del af membranen.

Funktion

Mens traditionelle helvedesild eller valsede tagdækning ikke kan udføre godt på flade tage, fæstnede gummi tagdækning i sømmene til at skabe en kontinuerlig barriere. Dette tillader EPDM tagdækning til at holde vandet i at trænge ind i tagkonstruktionen og siver ud i hjemmet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com