Hvordan til at lagre og behandle hindbær

May 3

Hvordan til at lagre og behandle hindbær

Korrekt håndtering og opbevaring af hindbær kan sikre, at du nyder de friske bær med din yoghurt til morgenmad eller din is til dessert. Disse søde bær har en fugtig, men delikat struktur, som kræver lidt mere pleje og observation end andre typer af frugt. Hindbær kan ødelægge hurtigt, medmindre du træffe foranstaltninger til at sikre, at bærrene forbliver frisk. Hente eller købe kun høj kvalitet bær og kassér eventuelle beskadigede eller mugne hindbær før overskriften hjem.

Instruktioner

•Sæt friske hindbær i køleskabet så snart du kommer hjem, hvis du planlægger at spise hindbær inden for 1 uge. Vask ikke nedkølet bær indtil lige før du spiser dem.

•Freeze bær, som du ikke har planer om at spise det samme. Placere en si i en skål i vasken. Hæld hindbær i en salatslynge og fyld den med koldt vand. Skyl 3 gange og dræn godt.

•Indstil bær på en absorberende papir håndklæde og fold forsigtigt håndklæde over bær til at opsuge overskydende fugt.

•Sæt bær i fryseren-safe plast eller keramisk beholder og tilsæt 1/2 til 3/4 kop sukker for hver 1 kvart (eller 1 1/3 pounds) af hindbær. Langsomt Bland sukker med en ske, uden at smadre enhver bær. Du kan også holde sukker i et målebæger, der er lig med det beløb, du har brug for og derefter bruge fingrene til at drys sukker på toppen og rotere bær, indtil alle sukkeret er væk. Den nordamerikanske brombær og hindbær Association siger bær frosne sukker bevarer deres farve og tekstur bedre end usødede frosne bær.

•Seal beholder, skrive datoen på en etiket, og Placer etiketten på bunden af beholderen. Spise frosne bær inden 9 til 12 måneder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com