Piranha tapet fjernelse

May 3

At fjerne tapet betød timer brugt iblødsætning papir med en svamp, så skrabe for at fjerne stumper af papir og lim. Værktøjer som Piranha tapet scoring værktøj gør den tid at fjerne tapet gå meget hurtigere, så du kan repaper eller male dine vægge i løbet af få timer i stedet for dage.

Hvad er en piratfisk?

Piranha tapet removal tool er en rund plast værktøj at funktioner små, skarpe knive, der frigives, når værktøjet er trykket på en væg i en cirkulær bevægelse. Disse vinger score tapet, så vand eller kemiske strippere at trænge ind i overfladen af tapet og nå liner og lim nedenunder.

Hvorfor bruge en piratfisk?

Vaskbart, vinyl og folie eller andre belagt tapet er ofte vanskelige at fjerne. Iblødsætning disse papirer med vand eller kemiske tapet strippere sjældent trænger papirets overflade. Scoring papiret er den bedste måde at lade vand eller strippere at nå liner og lim bag tapetet, men gør det med et barberblad eller andre single-bladet værktøj er tidskrævende og besværlige. Værktøjer som Piranha, som indeholder flere skarpe kanter, er i stand til at score større områder af papir hurtigt og er sikrere end skarpe, udsat vinger.

Tip til brug af en piratfisk at fjerne tapet

Fjern så meget møbler fra rummet som muligt før at fjerne tapet. Dække de resterende stykker.

Starter fra toppen ned når scoring tapet med en scoring værktøj som Piranha. Efter scoring papiret, dække baseboards og overveje at dække gulvet med en plastik dråbe klud, som både beskytter gulvet og giver mulighed for nem oprydning af tapet strippet fra væggene.

Slukke stikkontakter på afbryderknappen før du anvender vand eller en kemisk agens på væggen for at løsne papiret.

Mens kommercielle tapet fjernelse kemikalier tilbydes på de fleste hjem forbedring butikker, ofte papir kan fjernes ved iblødsætning med vand alene eller med en blanding af tre dele vand til en del eddike. Vand alene eller en vand og eddike blanding kan anvendes ved at tørre vægge med en våd svamp eller klud eller ved at sprøjte det fra en sprayflaske. Følg producentens anvisninger, når du anvender tapet fjernelse kemikalier.

Når du anvender en vand/eddike løsning eller kemiske tapet remover, brug øjenbeskyttelse og handsker. Anvende vand, vand/eddike løsning eller kemiske tapet flyttefirma oppefra og ned. Tillad papir til at suge i mindst 30 minutter før du fjerner. Brug en plastik skrabe værktøj til at fjerne papir, liner, og Indsæt fra væggene. Vaske ned vægge før repapering eller maleri.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com