Hvordan til at ændre bladet på en stak rundsav

November 20

Hvordan til at ændre bladet på en stak rundsav

Rundsave er arbejdshest af værktøjet gør det selv-stabil. De er i stand til at gøre næsten enhver nedskæring, der kan gøres med en bordrundsav og de er bærbare. Fra tid til anden bliver det nødvendigt at ændre bladet på rundsaven. Dette er en forholdsvis enkel procedure, der er kun lidt kompliceret af en kniv, der er fast i position. Mest stak Save er fastklemt på grund af vragrester fanget på kanten af bladet inde vagten eller mellem klingen og motorhuset. Save fast på grund af blæst motors eller lejer vil kræve professionel servicering eller udskiftning.

Instruktioner

•Tag saven fra væggen. Træk knivafskærmning op, som det vil gå. Brug en smal skruetrækker eller andet værktøj for at sonden op ind knivafskærmning til at banke løs nogen stak stykker af materiale. Greb kniv mellem dine fingre og træk ned langs dens forreste kant til at løsne marmelade.

•Probe bag vinge til at løsne eventuelle rester, der kan blive hængende. Dreje vingen med fingrene for at hjælpe løsne snavs. Hvis klingen ikke vil tænde på alle, gå videre til at fjerne bladet.

•Anvend en open-ended skruenøgle, justerbar skruenøgle skruenøgle eller topnøgle til greb arbor møtrik. Arbor møtrik er flad møtrikken spændes mod midten af bladet. Drej møtrikken mod uret. Hvis klingen viser, trykke stopknappen blade, som normalt er placeret over og bag bladet. Drej møtrikken, indtil det kommer løs. Drej møtrikken, fjerne arbor vaskemaskinen og blade fra spindel.

•Rengør ud af vagten og eventuelle andre rester mod motorhuset. Placer den nye blade på arbor spindel, være opmærksom på spindel markør. På højrehåndet Save går med blad på venstre side af motoren, den trykte ansigt. På venstrehåndet Save går med blade til højre for motoren, den trykte ansigt mod motorhuset. Erstatte arbor skive og drej det så den sidder stramt mod bladet--det kun passer én måde.

•Udskift arbor møtrik. Trykke stopknappen blade og spænd møtrikken ved hjælp af din skruenøgle. Tilslutte saven og teste den. Hvis klingen stadig nægter at tænde, gøre visse det er at få magt; Du kan have kastet breaker. Save få magt og stadig ikke dreje, søge professionel servicering for at forhindre skade skyldes funktionsfejl. Kontakt maker via sin hjemmeside eller check med en lokal isenkræmmer oplysninger om en lokal servicecenter.

Tips & advarsler

  • Altid unplug saven inden du forsøger nogen reparation eller service.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com