Sådan Ombryd en udvendig vand Outlet

May 3

Sådan Ombryd en udvendig vand Outlet

Rør, der er udsat i nogen måde at udeluften er risiko for frost i mest tempererede eller kolde klimaer. Vandhaner er især på risikoen for skader fra indefrysning betingelser, da de er permanent udsat til udeluften. Indpakning levering røret, der fodrer vand udtag med isolering vil hjælpe med at forhindre dem i frysning. Tilføje isolering involverer indpakning rør med isolerende skum wrap, og dækker vandhanen med en beskyttende isolerende dækning.

Instruktioner

•Locate rør på indersiden af huset, der leverer vand til udvendige vand outlet. Røret er normalt direkte inde i huset i nærheden af hvor vandhanen tillægger væggen.

•Sæt slutningen af en rulle af isolerende skum rør wrap på røret så tæt på væggen som muligt. Wrap isolering omkring rør, arbejder dig vej tilbage mod indre af huset. Wrap mindst 3 fod af røret, hvis det er muligt. Hvis røret bliver utilgængelige, wrap så meget som du kan.

•Ansigt til udendørs hane. Hvis der er nogen mængden af forsyning rør udsættes, Pak det med den isolerende rør wrap.

•Sæt gummiring inde en beskyttelsesskum vandhanen dække over håndtaget af vandhanen. Træk elastikken på ydersiden af dækslet til at sikre dækning mod vandhanen. Vand outlet er nu beskyttet mod frysning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com