Naturlige ingredienser til at rense flise injektionsmørtel

May 4

Naturlige ingredienser til at rense flise injektionsmørtel

Flise injektionsmørtel rengøring er en vigtig del af enhver husholdning, rengøring rutine, da snavs og støv er en perfekt hvilested i de følsomme porøse riller mellem fliser. Når angriber din injektionsmørtel, behøver du ikke at bruge kommercielle rengøringsmidler med lange lister af forvirrende og potentielt skadelige ingredienser. Du kan få arbejdet gjort brug af naturlige ingredienser.

Bagepulver

Bagepulver har evnen til at trænge injektionsmørtel og fjerne vanskelige pletter, alt sammen uden at præsentere en belastning for miljøet. Oprette en tyk bagning soda pasta ved at blande 3/4 kop bagepulver og 1/4 kop vand. Brug en tandbørste eller tynde krat pensel til at arbejde pastaen i injektionsmørtel og krat overfladen med komplet præcision og kontrol. For de bedste resultater, skal du vente 15 minutter og skyl derefter.

Hvid eddike

Hvid eddike (undertiden kaldet destilleret eddike) er en anden naturlige, miljøvenlige rengøringsmiddel nyttige på injektionsmørtel. Eddikesyren indeholder anti-svampe egenskaber, så eddike er især nyttigt for mugne fuger. Da eddikesyre opløser også mineralforekomster, kan du også ønsker at bruge det, hvis din injektionsmørtel viser tegn på hårdt vand pletter eller rust. Spray eddike direkte over din injektionsmørtel og vente 15 minutter før skrubbe og skylle. Brug ikke eddike på injektionsmørtel, der omgiver natursten som marmor eller granit, men du er velkommen til at bruge det på porcelæn, keramik, stenbrud eller syntetiske flise injektionsmørtel.

Ilt blegemiddel

Ilt blegemiddel er det miljøvenlige alternativ til klor blegemiddel. Ilt blegemiddel indeholder ingen skrappe kemikalier eller giftige dampe og bruger kun naturlige ilt-ioner til at opløse snavs, mineraler, sæbe udskud og mug. Typisk tilgængelig i pulverform formularer, du skal blande blegemiddel med vand ifølge producentens anvisninger før sprøjtning eller hælde det over injektionsmørtel. En naturlig flydende alternativ til ilt blegemiddel, bruge brintoverilte fortyndet med lige dele vand. Hydrogenperoxid er en lignende naturligt blegemiddel.

Ammoniak

Ammoniak, normalt sælges i store plastflasker som "klart ammoniak," er naturlige og nyttige rengøring injektionsmørtel. Mens du kan opnå nogle resultater ved at blande en kop af ammoniak med en gallon vand, vil du ønsker at blande det med andre naturlige ingredienser til at skabe en virkelig kraftfuld rengøring løsning. Prøve at blande 7 kopper vand, 1/3 kop af ammoniak, 1/2 kop bagepulver og 1/4 kop hvid eddike, som anbefalet af Mrs Clean USA.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com