Marine krydsfiner vs udvendige krydsfiner for dæk reparation

May 4

Livet kan håndtere du glæden ved at have en baggård dæk til afslapning, afholde udendørs fester og forberede måltider på en grill. Eller du måske endda få glæde af underholdende på dækket af din båd. Med glæden ved ejerskab kommer reparere ansvar. Sol, regn og sne kan svække, opdele eller rådne krydsfiner, og dine dæk vil kræve reparationer. Når dette sker, skal du foretage et valg mellem marine krydsfiner eller udvendige krydsfiner til få din båd dæk i shipshape tilstand eller din baghave dæk sikkert for udendørs aktiviteter og nydelse.

Marine

Marine krydsfiner er i spidsen af klassen, når det kommer til kvaliteter til krydsfiner. Marine krydsfiner paneler har typisk en A-A, A-B, B-B-grade, ifølge den amerikanske krydsfiner Association. Det betyder, at de for- og bagside sider af panelet er altid på mindst af B-grade udseende kvalitet. Med hensyn til dæk reparation, dette giver dig komfort, vidende at du har brugt den højeste kvalitet krydsfiner. Marine krydsfiner er fremstillet til at udholde udsættelse for vand og fugt, uanset om du reparere et dæk i din baghave eller dækket på din båd.

Udvendig

Udvendige krydsfiner er også konstrueret til at modstå eksponering for ekstrem udendørs vejrforhold. Det er adskilt fra interiør-grade krydsfiner af typen af lim, der bruges til at obligation og overholde finer lag til form krydsfiner panel. I USA, er udvendige krydsfiner paneler, som bærer etiketten American krydsfiner Association, fremstillet med en fuldt vandtæt bond. Lim anvendes til obligation lag for udvendige krydsfiner er lavet til at modstå fugt og ekstreme vejrforhold, som er vigtige overvejelser, når du reparerer et dæk. Du ønsker ikke lag til at løsne, warp eller bøje.

Ligheder

Marine og udvendige krydsfiner er magen til andre typer af krydsfiner, idet de er lavet af flere lag, eller lag. I de fleste tilfælde, er krydsfiner panel lavet af et ulige antal lag, med tre, fem og syv lag er den mest almindelige. Lag er bundet sammen med lim under intens varme og tryk til at skabe en solid og stabil panel. De lim der anvendes er specielt lavet til udvendige applikationer til at reducere forekomsten af delaminering, hvori lim mellem hvert lags løsner og løsner fra lag over eller under. Du kan bruge marine eller udvendige krydsfiner til at foretage reparationer på alle typer af udvendige dæk, herunder baggård dæk og dæk af marine håndværk.

Forskelle

Ved hjælp af marine-grade krydsfiner reducerer mængden af forberedelse af overfladen du skal gøre, hvis du søger et materiale, der giver en attraktiv base til at arbejde med. Marine-grade krydsfiner har færre hulrum og huller mellem lag, hvilket gør den mindre egnet til at fælde og holde fugt. Udvendige krydsfiner, på den anden side er tilladt at have hulrum og huller til en A, B eller C rating af den amerikanske krydsfiner Association, i forhold til marine-grade krydsfiner.

Douglas Gran og vestlige Lærk er mest almindeligt anvendt til fremstilling af marine krydsfiner. Disse træsorter kan modstå udsættelse for fugt bedre end andre træsorter. Som et resultat, hvis du bor i et klima med høj luftfugtighed eller der oplever masser af regn eller sne, har marine-grade krydsfiner iboende egenskaber, der gør det til et mere bæredygtigt valg for dæk reparationer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com