Den bedste måde at rengøre læder

May 4

Den bedste måde at rengøre Læder afhænger af læder renses og hvilken type af pletten eller spot du er rengøring. Kommercielle læder rengøringsmidler kan genoplive ældre læder og hjælpe med at holde det smidig. Altid tjekke en lille plet for farveægtheder når ved hjælp af kemiske produkter, som mange af dem kan ændre udseendet af læder. Mange husholdningsprodukter vil rense læder samt. Hvis du er usikker på rengøring en vare, spørge de lokale renseriet om sine muligheder for læder plet fjernelse og rengøring.

Tips til rengøring af læder

Altid teste alle rengøringsmetoder inden bruger på meget synlige områder for at sikre, at produktet ikke vil skade eller misfarve læderet. Hvis din læder er plettet eller dårligt tilsmudsede, overveje at tage varen til en professionel renere. Holde din læder lyse og glat ved at tørre den regelmæssigt med en ren mikrofiberklud eller en let fugtig hvid vaskeklud. Får ikke læder alt for våd til at undgå vand pletter, når det tørrer. Bruge en lille mængde af fugtgivende badesæbe på en fugtig klud til dybere rengøring. Tørre skum af med en fugtig klud efter forsigtigt arbejder sæben ind i læderet og polere overfladen med en ren, tør klud. Forkæl din læder med en kommerciel læder balsam efter rengøring for at holde overfladen glat og smidig.

Ren ufærdige læder varer ved at gnide sadel sæbe til varen. Tørre skum væk med en fugtig klud og tillade element til at lufttørre. Følg programmer sadel sæbe med en læder konserveringsmiddel lavet til ufærdige læder varer, mink olie (Se Reference 1).

Pletten spørgsmål

Meldug og salt pletter er almindelige på lædersko og støvler. For at bekæmpe meldug, mix 1 kop af sprit med 1 kop vand og tørre ned det berørte område med en klud fugtet med løsningen. Ikke oversaturate læder og tillade element til at lufttørre. Tør ikke vare i nærheden af en varmekilde til forhindrer overtørring og revner. Alternativt kan du fjerne salt med en blanding af tre dele eddike til en del vand.

Frisk blæk pletter kan normalt fjernes ved at duppe lidt af afrids alkohol eller hårlak på det berørte område. DUP område med en ren, tør klud og lad det lufttørre resten af vejen. Blæk pletter er ofte vanskelige at fjerne, især hvis pletten er ældre, så du kan være nødvendigt at konsultere en rengøring professionel.

Skamplet læder farvet med fedt, blod eller urin med en ren klud til at fjerne overskydende fugt. Drys talkum eller majsstivelse over pletten og gør det muligt at opsuge den resterende plet. Tillad element til at sidde i mindst fire timer. Aftørre pulveret og duppes med en fugtig klud, hvis nødvendigt.

Fjerne tyggegummi og andre klæbrige stoffer fra læder varer ved at gnide is over området for at hærde tyggegummi, så du kan trække det ud. Varme resterende klistrede områder med en hårtørrer og gnides af sticky stof med en fugtig klud (Se Reference 1).


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com