Cape Fuchsia: Blade krøller

May 4

Cape fuchsia er et bud staude, der ofte vokser som en årlig eller stueplante i zoner køligere end US Department of Agriculture zone 7. Phygelius er det botaniske navn for denne attraktive evergreen plante, der tilhører snapdragon-familien. Leaf curling kan skyldes en række forhold, der påvirker blade af forskellige planter, herunder cape fuchsia.

Tørke

Utilstrækkelig vand er en af hovedårsagerne til curling blade i både indendørs og udendørs planter. Også kendt som blad roll, kan tørkestress forårsage fuchsia bladene til at krølle indad, især omkring kanterne. Selv om fuchsia vokser bedst i fuldt lys, kan intens solens svide bladene og få dem til at visne. Give filtreret lys eller delvis skygge, især under varmen i eftermiddag. Holde jorden lidt fugtig nær rødder til at modvirke denne form for blade krøller.

Herbicider

Overspray eller utilsigtet kontakt med herbicider kan også forårsage bladene af cape fuchsia at fordreje og krølle. De angrebne blade kan vises cupped og snoet, mens andre blade vises sund. Undgå denne type af blade krøller ved ophørende brugen af herbicider eller anvende disse kemikalier på en tør, rolig dag for at undgå vindspredning og oversprøjtning.

Insekter

Bladlus er en af de mest almindelige insekter på mange prydplante og vegetabilske planter. Bladlus suge saft fra inde i bladene, skabe krøllede blade, der kan føre til visnen. Bladlus vises som små, pæreformede insekter i grønne nuancer. Insektbekæmpelsesmidler sæber og olier kan hjælpe med at fjerne bladlus fra cape fuchsia planter og bidrage til at genoprette den skønhed og sundhed af disse bud stauder.

Viral betingelser

Mosaik og plettede visnesyge virus er hyppige problemer i vegetabilske planter, såsom tomater og agurker, men de kan også påvirke andre sorter af planter, herunder flerårige blomsterplanter. Tilstedeværelsen af disse vira kan omfatte symptomer af blad deformitet og blad curling. Hele anlægget kan vises forkrøblede og mangler vigor. Virale sygdomme er vanskelige at behandle, og kræver ofte, at fjerne hele anlægget for at beskytte andre planter i nærheden. Undgå at plante en ny cape fuchsia beliggenhed tidligere beboet af en syge plante. Roterende have og landskab planter kan hjælpe med at modvirke virale infektioner i værtsplanter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com