DIY lagerhaller

October 1

Opbevaring skure kan bruges som et sted at holde din haveredskaber eller som en udvidelse af lagerplads i dit hjem. Du kan bygge din egen simple stald ved hjælp af pæl laden konstruktion eller købe et kit til en dekorativ lagerbygning, som du kan samle.

Træ haven skuret

Du kan opbygge din egen haveskur for at lagre alle dine haveredskaber og leverancer ved hjælp af behandlet træ indlæg, bjælker og krydsfiner plader. Måle den tilgængelige plads til din stald at bestemme længden på hver væg. Måle og markere omridset af væggene langs jorden med spraymaling, så du kan bestemme, hvor du vil placere stillinger. Grave huller for behandlet træ indlæg hver 16 til 24 inches langs omkredsen af udgyde. Brug 4 x 4 tommer stillinger skæres til 18 inches længere end den ønskede højde af din stald; de ekstra 18 inches er den dybde, som du bliver nødt til at cementere dine indlæg i jorden. For at fuldføre ramme for din stald, Tilslut indlæg øverst, i midten og i bunden med behandlede træ bjælker kører vandret rundt omkredsen af din stald. Du kan vedhæfte bjælker på ydersiden af stillinger med metal beslag eller med 3-tommer pyntede skruer. Vedlægge siderne og tag med krydsfiner plader. Din haveskur kan have et åbent design med kun tre sider, eller du kan vedlægge det og omfatter en døråbning. Hvis du vil gemme din ridning plæneklipper, skal du bruge en større forstuen. Du kan male på ydersiden af din have shed hvis du kan lide, men sørg for at du forsegle det for at beskytte mod fugt.

Metal opbevaring skur

En opbevaring skur kan være et nødvendigt bekvemmelighed, især hvis du ikke har en garage. Du kan købe gør det selv-metal opbevaring skur kits eller foretage din egen ved hjælp af den samme konstruktion beskrevet for den træ haveskur--i stedet for krydsfiner, vedlægge siderne og toppen af din stald ramme med metal folie. Du kan skære metal folie med tin snips og fastgør den med skruer direkte ind i de behandlede træ indlæg. Du kan også bruge metal polakker i stedet behandlet træ som en del af din rammekonstruktion.

Dekorative skur

Oprette en baggård skur, der ligner et eventyr sommerhus med vinyl eller træ sidespor, vinduer med plantageejer kasser, skodder og en shingled tag. Du kan endda finde dekorative opbevaring skur kits med en front veranda design. Skal du grundlæggende opbygning af færdigheder til at samle disse DIY lagerhaller; kits omfatter detaljerede anvisninger for dig at følge. Dekorative lagerhaller er mere attraktivt tilføjelser til din baggård landskab end metal eller træ skure.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com