Job i kunstvanding

October 1

Job i kunstvanding

Kunstvanding indebærer anvendelse af vand på jorden til at hjælpe dyrke afgrøder og planter. Af haven vedligeholdelse arbejdstagere, som omfatter ansatte i feltet kunstvanding, ventes for at stige med 18 procent fra 2008 til 2018, ifølge den amerikanske afdeling af Labor Bureau of Labor Statistics. Arbejdet med kunstvanding industri medarbejdere kan påvirke private hjem græsplæner, gårde, business landskaber og selv tør tørkeramte områder. Kunstvanding er et bredt felt af beskæftigelse.

Tekniker

En tekniker i feltet kunstvanding er ansvarlig for installation af nye vandingssystemer og vedligeholde eksisterende. For eksempel, disse fagfolk installere sprinkleranlæg eller løse sprinkler spørgsmål såsom lækager eller knuste sprinklerhoveder. De skal kunne lægge hele sprinkleranlæg, reparere vandledninger og reparere problematisk ledninger og ventiler, ifølge Monster. For at blive en kunstvanding tekniker, skal typisk en person har en studentereksamen eller GED. Men arbejdsgiverne søger job kandidater, der også har en et-årig certifikat eller to år knytte grad gennem en faglig/teknisk skole eller community college i et beslægtet område såsom turf grass forvaltning. Mange arbejdsgivere giver desuden on-the-job træning. Gennemsnitlige kunstvanding tekniker lønninger i 2010 var $32.000, rapporter, simpelthen lejet.

Sælger

En sælger i kunstvanding industri pladser en kunstvanding virksomhedens produkter til potentielle kunder i en tildelt geografiske område eller marked, ifølge John Deere landskaber. De sælger skal være villig til at gøre kolde opkald til kunder og holde styr på trends i branchen samt konkurrenters produkter og priser. Disse personer skal være aggressive, selvstyret og organiseret og har stærke mundtlige kommunikationsevner. Arbejdsgiverne søger typisk sælgere, som har en fireårig bachelorgrad i business eller forvaltning og/eller erfaring med kunstvanding. Gennemsnitlige lønninger til kunstvanding salgsrepræsentanter i 2010 var $43.000, efter blot ansat.

Manager

Kunstvanding ledere direkte alle aspekter af en virksomheds kunstvanding operationer, ifølge The jord elskere hjemmeside. For eksempel, de rekruttere, ansætte og evaluere kunstvanding teknikere og andre medarbejdere. De også udvikle og overvåge et driftsbudget. Derudover kunstvanding ledere styre planlægning for projekter, reagere på kundernes problemer, fejlfinding af vandingssystemer og samarbejde med fagfolk såsom vanding designere og landskabsarkitekter for at sikre virksomhedens vandingssystemer er effektiv. Denne holdning kræver solid lederevner. Personer, der er interesseret i at blive kunstvanding ledere bør have en fireårig bachelorgrad og erfaring på et område som landskabsdesign. Gennemsnitlige kunstvanding manager løn i 2010 var $46.000, rapporter, simpelthen lejet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com