Hvordan at blande hvid Trim & træ Trim på Windows & døre

May 5

Hvordan at blande hvid Trim & træ Trim på Windows & døre

Naturlige træ trim på døre og Vinduer erhverver ofte en rig patina med tiden, skaber en dybde af tone, der er ganske smuk. Når kontrast med hvid trim, kan effekten bedøvelse, beslægtet med en ramme omslutter et fint oliemaleri. Der er mange forskellige nuancer og toner af naturtræ, fra meget mørk eller kirsebær rød til næsten blond. Nøglen til at blande hvid trim og naturlige trim er at beslutte, om du ønsker en høj kontrast udseende eller en lav kontrast udseende.

Instruktioner

•Study den arkitektoniske stil af dit hus og også interiør, herunder vindue plads, rum rum og møbler. Kan du tage billeder til at se den samlede effekt; nogle gange er det nemmere at se den samlede æstetiske effekt ved at kigge på et fotografi.

•Look på hjem udsmykning fotografier i bøger, magasiner og Internet til at hjælpe dig beslutte ser, at du kan lide og som vil arbejde med stilen i dit hjem. Blanding af hvid og naturligt trim kan gøre døre eller Vinduer eller endda et helt rum vises større eller mindre. Der er ingen regler for at blande naturlige og hvid trim.

•Decide på virkningen du ønsker at opnå, tages hensyn til den overordnede arkitektur og udseende af dit hus. En høj kontrast udseende, såsom at bruge ren hvid og mørk træ trim, vil give dine døre og Vinduer en mere dramatisk moderne ser; en lav kontrast look, ved hjælp af off-white maling med lysere træ, vil give en rigere og mere afdæmpet kig. Bruge hvid maling omkring lister og farvning af vinduer og døre er en fælles og nem måde at kontrast naturlige og hvide farver, at skabe et strømlinet udseende.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com