Hvilke typer af prik bevis veste er der?

May 5

Hvilke typer af prik bevis veste er der?

Den seneste udvikling i prik bevis vest materiale har erstattet den ældre, tungere materiale. Selv om de to mest populære typer af veste er taktisk og skjult, gøre materialer til at konstruere veste hele forskellen. Fabrikanter fortsætte hen til søge efter lettere og stærkere materialer til at gøre veste mere beskyttende og behagelig.

Materialer

Dyneema SB61 er en polymer materiale udviklet af en virksomhed, kendt som DSM, som hævdes at være 15 gange stærkere end stål. Dyneema SB61 materiale er nu udbredt i lov retshåndhævende organ rustning. Kulstof-nanorør skabe stærke fibre for at give større standsning tid til en kugle, når det rammer Vesten. Kolloid væsker siges at være mere stive når gennemgår stress fra en indgående bullet. Det flydende materiale giver bæreren til at bevæge sig mere frit og er mindre restriktive.

Nedklappelige prik bevis veste

For en mere figursyet og skjult vest gør producenter veste, der kan bæres under skjorter og jakker til at skabe et mere naturligt udseende. Da Vesten skal være skjult, bruger producenter mindre materialer til pad vest, som giver langt mindre beskyttelse end en taktisk vest, der er slidt over tøj. De nedklappelige veste er ikke i stand til at modstå riffel kugler men kan beskytte mod de fleste håndvåben. Veste behøver ikke at opfylde en rating scale højere end en Type II, hvilket betyder begrænset beskyttelse mod større kaliber kugler som et resultat.

Taktisk prik bevis Vest

Taktisk prik bevis veste giver den mest beskyttelse og skal opfylde rating af en Type III eller IV. Denne type af vest kan bæres under en tung jakke, men kan ikke se normalt når skjult under en skjorte. I modsætning til skjult-type vest, kan taktisk vest beskytte mod større kaliber kugler fra riffel skud. De fleste taktiske veste komme med lommer til at holde ammunition og andre sikkerhed elementer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com