Hvordan at rengøre støbejern Bordskånere

May 5

Støbejern Bordskånere beskytte overflader fra varme gryder og tjener ware. Langvarig og attraktive, de kommer i en bred vifte af figurer. I de fleste husholdninger, vil ikke støbejern Bordskånere kræve hyppige rengøring. Dog kan mad eller drikke spild – og undertiden korrosion – forekomme. Grundlæggende rensning af metal Bordskånere er ikke meget anderledes end rengøring andre materialer, men hvis Bordskånere ruster, du bliver nødt til at træffe særlige foranstaltninger.

Instruktioner

Generel rengøring

•Sæt Bordskånere i dit køkken sink. Hvis du er bekymret for Bordskånere vil ridse vasken, Læg et håndklæde ned først at beskytte vasken overflade.

•Pour en mild skålen vaske over hver Bordskåner. Våd en fingernegl børste (eller et sammenligneligt soft-strittede krat pensel) med varmt vand og skrubbe begge sider af Bordskånere.

•Anvend en våd tandbørste til at skrubbe strammere mellemrum der Fingernegl pensel ikke kan nå. Skyl af hver Bordskåner under varme, rindende vand og derefter tørre det så grundigt som du kan med et håndklæde. Placer den i din parabol Afløbsbakke, indtil det er tørret helt. Gentag denne proces med hver Bordskåner.

Rust fjernelse

•Sæt en afløb prop i din køkkenvask. Fyld vasken med 1 gallon af vand og 1 gallon af hvide eddike.

•Sæt de rustne Bordskånere i vasken. Hvis vand og eddike ikke helt dækker dem, tilføje mere vand og eddike, ved hjælp af den samme 50/50 løsning.

•Kontrollér Bordskånere efter en time ved at gnide en klud over dem. Hvis rust kommer ud nemt, dræne de eddike og vand løsning fra vasken. Hvis Bordskånere stadig rust-belagt, sætte dem tilbage i opløsningen og tjekke tilbage hver time. Efterlad ikke Bordskånere i løsningen natten fordi den udvidede eksponering for eddike kunne skade støbejern.

•Rinse Bordskånere og krat med en fingernegl børste, derefter refill vask med vand. Tilføj to spiseskefulde af vask soda til vand og lad Bordskånere sættetid i denne løsning natten over. Vask soda neutraliserer eddike.

•Scrub med varmt vand og fad vaskemiddel i morgen, og følge op med en varm vand trefødder skyl. Håndklæde Bordskånere tør, og Placer dem i fadet Afløbsbakke.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com