Hvornår skal du klippe jordbær

October 1

Hvornår skal du klippe jordbær

Slåning renoverer jordbær planter, øge næste års udbytte og vitalitet af dine planter. Da den voksende proces starter i efteråret--nye knopper danner i sommeren og efteråret--tilskynder slåning til planter at udvikle endnu flere knopper. Så i foråret planter producerer mere og resultere i et højere udbytte. Denne renovering tillader dine jordbær planter at forblive produktive så længe som fire eller fem år.

Hvilke jordbær til Mow

Kun klippe juni-bærende jordbær sorter. De er kun den sort, der kræver renovering på grund af mængden af løbere, de producerer. Ikke klippe dag-neutral eller everbearing sorter. De har forskellige vækst og frugtbærende mønstre, og producere færre løbere, så de ikke kræver renovering.

Når at klippe

Klippe juni-bærende jordbær straks eller inden for omkring en uge efter at de stoppe producerer frugt. Skal ikke vente alt for længe at klippe jordbærrene. Det er bedst at tackle slåning jobbet, så snart du opdager din jordbær ikke længere producerer.

Når ikke at klippe

Hvis du ikke klippe dine jordbær senest en uge efter den sidste høst, springe slåning. Slåning kan for sent skade for meget af den nye vækst. Aldrig klippe jordbær forbi først af August. Da blomsterknopper begynder at danne omkring dette tidspunkt, er det for sent for at klippe uden at forårsage betydelig skade. Hvis dine planter er tyndt plads, kan du springe slåning samt. Du kan skade løberne.

Andre anbefalinger

Klippe ud blade 1 tomme over de jordbær planter crown med en Rotorklipper. Rive op nyslået planterester til at forhindre, at sygdommen spredes. Efter slåning, Iowa State University udvidelse anbefaler indsnævring rækkerne i 8-tommer-bredbånd, ved hjælp af en rorpind eller hakke. Fokus på at holde den yngre del af planten og fjerner den ældre del. Befrugte planter med en 10-10-10 gødning til støtte i forbindelse med renovering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com