Hvad er årsagerne til en kortsluttet ud stikkontakt?

May 6

Hvad er årsagerne til en kortsluttet ud stikkontakt?

Bestemmelse af årsagen til en elektrisk kort er vigtigt at korrigere problemet. Ukontrolleret elektriske problemer kan forårsage elektrisk stød og hjem brande. Hvis den elektriske breaker for forretningen åbner gentagne gange, er der mest sandsynligt en kort i kredsløbet. Forlade den afbryder i off position, mens du forsøger at spore det.

Hvad er en elektrisk kort?

En elektrisk kort er forårsaget når de hot wire kommer i kontakt med den neutrale eller formalede ledning. Dette giver mulighed for elektricitet til at rejse gennem kredsløbet med næsten ingen elektrisk impedans. Et kredsløb med ingen impedans trækker overdreven strøm, som brænder eller smelter ledningerne. Et kort kan også være forårsaget, når den varme ledning kommer i kontakt med en elektrisk metalkasse. Dette skyldes, at kassen er forankret til jorden, som kompletterer kredsløb.

Outlet ledninger

En 120-volt stikkontakt bruger tre ledninger til at levere elektricitet sikkert. Den sorte hot wire sender magt fra det elektriske panel til stikkontakten. Den hvide neutrale ledning giver stien tilbage til kilden, som er nødvendige for elektricitet til at arbejde. De grønne eller nøgne jordledningen fungerer som backup sikkerhedssystem. I tilfælde af en kortslutning giver at jordledningen en sikker vej tilbage til jorden. Dette mindsker sandsynligheden for en person at være stød.

Outlet Short Circuit

Et kort i en stikkontakt er fordi en af ledningerne kommer løs og jorden eller neutrale ledninger har gjort kontakt med den sorte hot wire. Du kan kontrollere dette ved første at deaktivere magt på det elektriske panel og dobbeltkontrol, det er slukket. Fjern dækslet over outlet for at inspicere forbindelserne. Hvis den elektriske ledninger eller terminaler er brænde eller afbrudt, skal stikkontakten udskiftes.

Andre muligheder

Det er almindeligt, at stikkontakten i sig selv ikke er kilden eller kort. Et kort kan forekomme på nogen elektrisk tilslutning i hele kredsløbet. Dette ville berøre strømforsyningen til en stikkontakt, fordi dets circuit ville blive afbrudt. At finde en kort kræver nogle trial and error. En elektriker vil typisk starte på strømkilden, så arbejde sig vej langs ledninger, ser nøje på hvert forbindelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com