Hvordan at skære en orkidé for at gøre det Bloom igen

May 6

Hvordan at skære en orkidé for at gøre det Bloom igen

Hvis du ejer et møl orchid--Phalaenopsis--kan du muligvis få det til at blomstre to gange i en sæson. Jeg ville ikke gider at forsøge at få nogen andre orkideer til at blomstre igen. Min erfaring bekræfter hvad planteskoler siger: orkideer til salg, Phalaenopsis er den eneste, hvis stilk synes i stand til at bære en anden blomst, efter den første, der dør. Skæring teknik kan fremkalde kun modne møl orkideer til at blomstre igen.

Instruktioner

•Measure bladene af dine møl orchid. Forsøg på at skære et eksemplar, hvis blade er mindst 6 inches lang. Planter med kortere blade er ikke tilstrækkeligt udviklet til teknik til at blive en succes.

•DIP en ren klud i alkohol. Brug det til at sterilisere vinger på din Sakse til at holde patogener i at inficere orkidé.

•Find en node på blomsten stængelen er forsynet med en død blomst. Skær stilken over noden på en 45-graders vinkel og kassér den. Noden er en sovende knop, der undertiden pauser fra vækstdvale når du trim stilk over det. Når teknikken fungerer, svulmer noden op inden for en måned, da det producerer en ny orkidé blomst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com