DIY soja Spray skumisolering

November 27

DIY soja Spray skumisolering

Isolering udgør en meget vigtig del af ethvert hjem, fordi det fremmer energieffektiviteten og i processen hjælper skåret de samlede vedligeholdelse omkostninger. Isolering i hjemmet holder varmen i og kolde ud om vinteren, og vice versa i løbet af sommeren, oversætte mindre brændstof til både varme hjem i vinter og køle det ned i sommer. Efter en mulighed for endnu mere miljøvenlig isolering, isolerer dit hjem med soja spray skum, en effektiv isolator, der indeholder naturlige materiale — den ydmyge sojabønner-som sine primære ingrediens.

Fordelene ved soja Spray skum

Soja spray skum adskiller sig fra andre skumisolering, idet det udvider op til 100 gange sin volumen, påfyldning alle kroge og hjørner under isolering proces. Den resulterende sandsynliggør af eventuelle huller i isoleringen kan oversættes til en meget effektiv isolerende lag. På grund af sin lette vægt og dens evne til at kontrollere fugt og kondens, dette materiale også begrænser svampe og skimmelvækst.

At vælge en Kit

Køb en af de mange DIY soja spray skum isolering kits til rådighed fra din hardware butik. De fleste af de kits til rådighed varierer afhængigt af en måling, kendt som "board fødder," der angiver hvor meget området skum i kit vil dække.

Beregne antallet af bestyrelsen fødder nødvendig for at isolere et område ved at multiplicere områdets firkantede optagelser af tykkelsen af isolering du har til hensigt at fastsætte. Selvom den faktiske tykkelsen af isoleringen spiller en langt mindre rolle for soja skum fordi skummet udvider så meget, udføre denne beregning omhyggeligt for at undgå at købe for meget- eller lidt-isolering.

Isolerende

Før du forsøger at starte isolerende med soja spray skumisolering, klart den overflade, du planlægger at sprøjte af støv og snavs. En beskidt overflade vil hindre isoleringsskum klistrer og kunne mindske skums evne til at udføre sine isolerende opgaver.

Fastgør spray slange til tank af skum isolering kit, og bruge slangen til at sprøjte et tyndt lag af skum, hvor du ønsker at isolere. Gør det muligt at stige og tørre, så tjek for nogen steder, du kan have overset; spray mere skum ind i disse områder. Hvis du ikke udfylder huller i din isolering, måske du så godt ikke gider at isolere i første omgang.

Når du er færdig med isolerende, gemme dit udstyr og kemikalier i et køligt, tørt sted, som børn og kæledyr ikke kan få adgang til.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com