Sådan Carve PVC rør

May 6

Sådan Carve PVC rør

PVC-rør, en hård hvid plastslanger, bruges ofte til fremstilling af husholdningernes rør, kloak og udluftning. Da vand til husholdningsbrug inventar kræver forskellige størrelse kloak rør, kommer PVC-rør i forskellige diametre og 8 og 12 fods længder. Du skal måske skære rør opfylder de specifikke længde for din bygning eller reparation job. Udskæring og forme røret til andre formål er også muligt med for det meste de samme værktøjer bruges til at installere det på en kloakledning.

Instruktioner

•Mark rør med en blyant på det sted, hvor den skal skæres. Skære igennem røret ved hjælp af en nedstryger. Hvis snit skal være meget lige, bruge en power saw. Fjern grater med en arbejde kniv og bruge fint sandpapir til at udjævne den skåret kant.

•Drill huller i PVC-rør, hvis det ønskes. Først markere røret hvor hullet skal være boret. Placer en hulning over varemærket og trykke det med en hammer. Bruge en stål borehoved for at bore ud af hullet. For større huller, først bruge en lille 1/8 tommer stål bore bit for at starte hul og derefter opgradere til en større bore efter at skabe det lille hul.

•Round ud i hjørnerne og siderne af røret nedskæringer, ved hjælp af en elektrisk bælte sander med en mellemlang sandpapir bælte. Afslut ved slibning kanten i hånden med fint sandpapir.

Tips & advarsler

  • Læg PVC-rør i en skruestik før boring ind i det, at holde det på plads.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com