LED lys påvirker planter?

October 1

LED-lys er den nyeste teknologi til dyrkning af planter. Der har været en masse polemik omkring deres effektivitet. Meget afhænger af bølgelængder af lys udsendes og intensiteten af lys.

Planter har brug for

Planter har brug for lys i de røde og blå bølgelængder. Desuden, de har brug for høj lysintensitet og varighed. Naturligt sollys leverer lys i alle bølgelængder behov i en intensitet, der ikke kan matches af kunstig belysningssystemer. Lys skal gives for mindst otte til 10 timer dagligt; 12 til 18 timer er meget bedre for planter under kunstigt lys. Øget lys varighed kan bruges til at gøre for nogle af tabet i intensitet fra kunstige lys. Øget lys varighed er også brugt til at tvinge blomster til at blomstre off-season.

Hvilke LED lys giver

LED pærer producere lys i en bestemt bølgelængde. Lys systemer kan være skræddersyet til de bølgelængder, der planter bruger. Høj kvalitet LED vokse lys systemer er designet til at give de bedste bølgelængder til dyrkning af planter. De er høje i intensitet og bruges let for lange varigheder.

LED Lights vs traditionelle Grow Lights

Høj kvalitet LED lys systemer designet specielt til plantevækst er overlegen i forhold til andre vokse belysningssystemer, fordi de producerer lys bølgelængder behov i en højere intensitet. Billigere LED lys systemer, men kan ikke give ret lys bølgelængder og vil være mindre effektive.

Fordele ved LED-lys

Mens de indledende omkostninger er høje, lyser LED'ET brug mindre energi og behovet for at blive erstattet sjældnere end traditionelle vokse belysning. Traditionelle pærer skal udskiftes hvert år, mens LED-lys sidst i mange år. Elektricitet gemt på belysning og afkøling den voksende plads gør lysene omkostningseffektive på lang sigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com