Drivhus produktion af grøntsager

October 1

Drivhus produktion af grøntsager

Dyrke grøntsager i et drivhus er en praktisk løsning for mange enkeltpersoner, der ønsker at sælge deres produkter kommercielt eller give deres egen mad i et kontrolleret miljø. Der er en række fordele, som skyldes producerer grøntsager i et drivhus, der gør den indsats og indledende omkostninger værd.

Vækstsæson

Dyrke grøntsager i et drivhus kan dramatisk udvide deres vækstsæson, som varme og fugtighed gør det muligt for planter til at blive mere produktiv. Derudover kan drivhuse med den rigtige type af belysning og varme systemer producere grøntsager året rundt, som hjælper med at levere friske, lokale fødevarer til personer, der bruger eller købe fra drivhuset. Forlænge vækstsæsonen af grøntsager er en nem måde at øge fortjenesten, når du bruger et drivhus.

Skadedyrsbekæmpelse

At reducere skadedyr i et drivhus er meget enklere, da vinduer og døre kan stå lukket og det er nemmere at se og løse problemer hurtigere med anvendelse af pesticider. De fleste drivhus grøntsager dyrkes på hævet tabeller, som sætter dem i en synlig position. Pest problemer kan undertiden være forårsaget af drivhusgasser, fordi luftfugtigheden kan fremme meldug. Investerer i et drivhus med en god fan system hjælper landmændene undgå dette.

Kunstvanding

Som med en udendørs afgrøde, skal drivhus grøntsager være vandede. Ifølge The University of Florida udvidelse, ved hjælp af næringsstof film teknikker – en serie af rør placeret i bunden af tabellerne for at levere vand--kan levere rigelig vand, men kan også drukne unge afgrøder, hvis ikke kontrollerede. Overvågning af mængden af vand går ind i tabellerne er afgørende for at forebygge afgrøde skader. Både oversvømmelse og tørke kan dræbe vegetabilske planter, før de bliver produktiv.

Størrelse

Drivhuse kan variere i størrelse fra industriel størrelse bygninger til små, hjem-ejede drivhuse opført i hånden. Størrelsen på drivhuset afhænger af behovene hos enkelte landmænd eller kollektive landbrug grupper, og typerne af grøntsager de agter at producere. En mindre afgrøde kan dyrkes i et mindre rum, grøntsager, der vokser på vinstokke eller har brug for lodret plads, kraeve et større drivhus.

Tidsramme

Producerer grøntsager i et drivhus kræver en stor indsats fra landmændene til at opretholde både bygning og planterne. Ifølge University of Georgia kooperative udvidelse, vil hver 4.000 kvadratfod skal overalt fra 25 til 30 timers vedligeholdelse for vellykket produktion. Selvom dyrke grøntsager i et drivhus kan være en meget indbringende oplevelse, kræver det en investering af tid og kræfter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com