Sådan fjernes Rust fra godt vand

May 6

At finde rust i din brøndvand kan bevise nedslående. Vandet kan være en mærkelig rødbrun farve og kan også have en sjov eftersmag, der gør det udrikkeligt, hvis der er en høj koncentration af rust. For meget rust i deres godt vand kan også føre til pletter på tøjvask og andre elementer. Du bør rutinemæssigt kontrollere kvaliteten af din brøndvand for tilstedeværelsen af rust.

Instruktioner

•Kontrollér kvaliteten af dit vand. Vandkvaliteten tests vil måle den godt vand hårdhed, mangan, jern og pH niveauer. Du kan finde hjem kits på ethvert hjem forbedring butik. Du vil simpelthen tage en prøve af vandet og bruge testkit til at måle de forskellige niveauer af disse stoffer. Kit vil give dig de normale intervaller til at forvente. Hvis nogen af disse niveauer kommer tilbage højt, er det sandsynligt, at dit vand har rust.

•Anvend en afkalker til at fjerne rust fra godt vand. Vandblødgøringsapparater tilføje salt til din godt vand for at fjerne rust og andre typer af partikler, der ikke kan altid være filtreret ud. Du vil sandsynligvis ønsker at indgå aftale med en afkalker leverandør til at konfigurere salt leverancer til din vand blødgøring system.

•Tilføj en rust remover ekstraudstyr produkt med din afkalker. Som et eksempel, får Pro Rust ud slippe af jern og rust opbygning, der opstår under regenereringsprocessen af en vand-blødgører. Du vil hælde rust remover enhancement direkte i saltlagen godt.

•Anvend en rust filter til din godt vand. For eksempel, fremstiller PuriTec et filter, der kan bruges med godt vandkilder. Du bør installere filter i dit godt vand VVS system og gør det muligt at fjerne rust partikler for at holde din fri for rust vandforsyning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com