Tips til leje huse

October 1

At være en udlejer eller en manager for leje huse, bærer et stort ansvar. Ikke alene har du til at sætte i en masse tid til at finde lejere, du bliver nødt til at arbejde på husene og håndtere lejere leje dem. Man skal være forberedt på en fuld tid job, snarere end at tænke de kan bare købe huse, leje dem ud og indsamle penge.

Instruktioner

•Den huse skal være inspiceret og muligvis repareres før de kan placeres på markedet for leje. Substandard huse vil mødes med misbilligelse fra dit community. De fleste samfund har inspektioner, hjemmet må passere, før lejet. Dette vil omfatte ledninger, røgdetektorer og ovnen funktion, blandt andre ting.

•Hvis en omhyggelig gå gennem i hjemmet og tage noter på alt det, du ser forkerte. Ønsker du din familie til at leve i dette hjem? Hvis dit svar er nej, så ikke sætter det på markedet, der lejes af en anden familie, før den er rettet.

•Når hjem er klar til at blive lejet, placere en annonce i avisen. Sørg for at du en liste over alle gebyrer, der er nødvendige, såsom månedlige husleje og depositum. Også en liste over eventuelle vilkår som rygning eller ingen kæledyr. Dette vil spare dig fra at besvare en masse spildt telefonopkald.

• Giv hver potentielle lejer en leje program til at udfylde, der omfatter referencer fra tidligere udlejere og arbejdsgivere. Ikke bare læse ansøgningen og synes det lyder godt. Folk kan skrive noget. Kalde disse referencer og stille spørgsmål. Bede den aktuelle udlejer hvor længe de har boet i hjemmet og hvis han/hun vil anbefale dem som lejere.

•Når du har valgt en person til hjemmet, gøre en formel "tur gennem" med dem. Dette betyder at alle jer gå gennem hele hjem og er enige om at det er tilfredsstillende tilstand. Nogle udlejere tage billeder eller videoer i hjemmet under gåturen gennem.

•Hold øje med egenskaben uanset hvor stor du synes lejeren er. De må op og flytte uden varsel og du vil have en tom hjem sidder der. Dette kunne være ødelæggende i vintermånederne. Egenskaben Tom kunne endda vandaliseret, hvis det er ikke forsvarligt fastgjort. Hvis lejerne får at vide, at du gør en lejlighedsvis kørsel vil de være mere tilbøjelig til at holde gården ren og nyslået.

•Når en lejer opfordres til at fortælle dig noget er galt, får passende reparation folk til huset straks. Hvis du gør din egen vedligeholdelsesarbejde, ikke overbelaste din tidsplan så at du har lejere venter reparationer. Lejere har rettigheder, selv når de bor i leje huset. Kontroller dine rettigheder og deres opfyldes, og du har et godt forhold til dem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com