Fordelene ved økologisk lakrids rod barkflis

May 7

Fordelene ved økologisk lakrids rod barkflis

Lakrids rod barkflis er lavet af jorden lakridsrod, der er biprodukt af fødevareforarbejdningsvirksomheder, at udtrække lakrids smag. Fjerner urenheder, jord og patogener via dampende og giver en ren, nærende barkflis til din have. Lakrids-planterne selv er normalt dyrket kommercielt i vestlige Kina og Mellemøsten. Lakrids rod barkflis er tilgængelig på havearbejde butikker i det nordøstlige USA samt via internettet til gartnere i hele landet og rundt om i verden.

Fugt

Lakridsrod tilbyder højere fugt fastholdelse i forhold til ko gødning eller træ chip barkflis. Anvende mindst tre til fire inches af lakrids rod barkflis cover til din have seng bedste fugt resultater. Vand din barkflis grundigt efter anvender den. Lakrids rod barkflis bliver en rig mørk brun farve når de er våde.

Næringsstoffer

Lakrids rod muld har 12 ud af 13 væsentlige vitale næringsstoffer for planter til ordentlig afgrøde udvikling. Den er rig på kvælstof i forhold til standard bark dækningsmateriale, med en kvælstof til carbon forholdet mellem 25: 1. Kvælstof er nødvendige for, at planter til form aminosyrer og er direkte involveret i fotosyntesen. Den høje andel af kvælstof betyder, at lakrids rod barkflis ikke sap kvælstof fra dine planter, da det nedbrydes.

Svampen modstand

Lakrids rod barkflis er resistente over for artilleri svamp. Artilleri svamp ofte forurener traditionelle barkflis senge og efterlader grimme sorte sporer, der kan plette og permanent misfarve træet. Lakrids rod barkflis modstår svamp og andre skadedyr.

Ukrudt og Erosion forebyggelse

Lakrids rod barkflis indeholder fibre, bosætte sig og interlock når lagt i din have. Sikringsanlæg fibers skabe en effektiv mat, der modstår vind og vand for at holde dine planter, sikre og sunde. Lakridsrod indeholder også naturlige Sterilisatorer mod ukrudtsfrø, således at dine planter får det maksimale beløb af lys og vand. Måtten stadig giver mulighed for masser af udluftning til din have.

Miljøvenlig

Økologisk lakridsrod tilbyder en øko-venlige mulighed for at forbedre din have. Det er naturligt insektresistente, hvilket betyder, at du bruger færre barske kemikalier til at beskytte dine planter. Det reducerer også fremstilling affald ved genanvendelse en industriel biprodukt. Den økologiske voksende proces for lakrids rod bestand også sikrer minimal negative indvirkning på miljøet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com