T-spirende Apple podning teknikker

May 7

T-spirende Apple podning teknikker

T-spirende er en teknik, der fungerer godt med løvfældende træer som apple eller crabapple træer. I forbindelse med T-spirende, er et enkelt træ bud fra æbletræet, som du vil pode, kaldet scion, knyttet til lemmer af et æbletræ, som du ønsker at bruge til rødder, kaldet grundstammen. Når opløbet spirer til en legemsdel, kan du fjerne rodstok lemmer.

Bud fjernelse

Bud fjernelse er det første skridt af podning. Ud over at fjerne et bud fra en scion træ, vil du også fjerne en chip af gren fra træet scion. Fordi chippen vil være formet som et skjold, er teknikken kendt som skjold spirende. Sted podning kniven på et tidspunkt 1/2 tommer under den podning bud. Skær i træ af gren under bud i en flad vinkel. Tegne din kniv til et punkt 1/2 tomme over skoven. Drej din kniv opad og skive udad for at skære bud chip fra grenen. Sted bud i en plastikpose fyldt med vand for at holde opløbet fugtig.

Rodstok forberedelse

For at pode et bud for grenen rodstok, vil du skåret en T-formet lomme i træ til glide skjold bud ind. Denne teknik er, hvordan processen blev kendt som T-spirende. T-spirende udføres bedst i foråret på unge træet lemmer som vil bark skræl væk fra de grønne kviste let. Ved hjælp af en lommekniv, skåret en T-form i barken af træet. Snittet skal være ikke dybere end bark-lag. Begge udskæringer at danne T-form, bør være 1 tomme lang. Skræl klapperne dannet af T-cut væk i en vinkel til at åbne en lomme i barken.

Danner graften

Selv om mange podning fagforeninger er forseglet med podning emulsion, behøver bud podning fagforeninger ikke emulsion. I stedet, polyethylen podning bånd kan bruges til at forsegle Unionen. Slip det laveste punkt af skjoldet bud ind i lommen, dannet af åbningen i barken. Fold flapperne af bark tilbage op over han bud. Wrap bud med podning båndet. Unwrap båndet efter graften vokser sammen for at undgå girdling grenen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com