Arborvitae vækst

May 9

Arborvitae træer er ekstremt hårdføre stedsegrønne planter, der vokser op til 50 fod høj i naturen, selvom dyrkede træerne vokser sjældent mere end 30 fod høje. De tåler mange typer af luftforurening og en række forskellige jordtyper, men for en maksimal vækst på op til 2 fod om året, skal du tage højde for deres præferencer, ikke deres tolerancer.

Bedste vækst

Arborvitae vokse hurtigere, når de er plantet i rig, veldrænet, men fugtig jord. De gør godt i enten basisk eller sur jordbund med en pH-værdi på 6,0 til 8.0. Disse træer kræver ikke meget gødning, men anvende plænen gødning en gang om året, hvis du ønsker. Bruge en gødning, der ikke indeholder kemikalier til kontrol ukrudt. Selvom de tåle skygge, arborvitae vokse hurtigere i fuld sol. De bliver pjuskede, når de dyrkes i tunge skygge.

Beskæring

Arborvitae er tætte voksende træer, så de ikke behøver at blive beskåret. Men, nogle mennesker kan lide at trimme toppen, fordi de har tendens til at blive tynd, som er en naturlig del af træets vækst. Trimme toppen vil forbedre vækst nedenfor. Hvis du beskære, så så tidligt på sommeren.

Vinter beskyttelse

Holde træer mod udtørring i vinteren ved vanding dem godt før vinteren og indpakningen dem i jute. Solskin og varme luft temperaturer kan stimulere plantevæv, forårsager træer til at give off vanddamp på varm vinterdage. Men, fordi jorden er stadig frosset omkring rødderne, træerne ikke kan erstatte fugt tabt ved bladene, så de bliver tørret ud og kan endda dø, medmindre de er beskyttet.

Problemer

Arborvitae træer skal muligvis lidt ekstra hjælp at vokse deres bedste. Unge træer har en hård tid beskæftiger sig med tørke, fordi deres rodsystemer endnu ikke er etableret. Give dit træ en grundig vanding, når det er tørt. Kontrollere fugt ved hjælp af en murske for at grave ned 2 inches og føle jorden. Hvis det er vådt, behøver dit træ ikke vand. Unge træer kan også nødt til at være beskyttet mod rådyr, som kan lide at fodre på dem. Installere individuelle wire mesh hegn omkring hvert træ eller bruge papir træ wraps, men sørg for, at de udvider 5 eller 6 feet tall. Bagworms larver kan også angribe træer. Styre dem med insekticider eller fjerne dem manuelt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com