Enebær bunddække Bed ideer

May 9

Enebærbuskene er nåletræ evergreens, der kommer i en bred vifte af højder, herunder dyrkning af høje træer, korte buske og lave jorden dækker. Unge juniper løv er kanyle-formet og antager gradvist form af tætte, lille overfor skalaer. Enebær blade farve omfatter lysegrøn, mørkegrøn, blå-sølv og gul-guld. Enebær jorden dækker er lav vedligeholdelse og spænder fra et par inches til 3 fod høj. Planterne har høj tolerance over for fattige dyrkningsforhold, herunder tør jord og varme.

Andorra enebær

Andorra enebær (Juniperus horizontalis Andorra) er en stedsegrøn bunddække med modne højde af omkring 1 1/2 fod. Planten er hårdfør i US Department of Agriculture zoner 6 til 8 og vokser bedst i fuld sol. Andorra juniper har en fin konsistens og opstigende grene. Løvet er lys grøn i farven og tager på en lilla skær i løbet af vinteren. Andorra juniper har en moderat til hurtig vækst vane og har en række sorter herunder Blue Horizon, sølv glans, Bar Harbor, Hill Reers og Douglasii.

Blå tæppe enebær

Blå tæppe enebær (Juniperus horizontalis blå tæppe) er en lavtvoksende bunddække med en krybende vækst vane. Anlægget opnår en modne højde af 4 til 6 inches og er hårdfør i zonerne 6 til 8. Blå tæppe enebær får sit navn fra sin særskilte sølv-blå blade. Planten har en langsom til moderat vækst vane og vokser bedst i områder af solen. Fine-teksturerede, tæt voksende blå tæppe enebær anses for den laveste og langsomste af alle sorter, enebær.

Japansk enebær

Japansk enebær (Juniperus procumbens) vokser til en moden højde på 1 1/2 til 2 1/2 fødder og har en moderat vækst. Planten er hårdfør i zonerne 6 til 8 og spredes på jorden med opstigende grene. Japansk enebær er fine-teksturerede og har blå-grønne blade. Japansk enebær kommer i en dværg sort kaldet Nana, som vokser til en moden højde på 1 1/2 fod. Planten vokser bedst i områder af solen.

San Jose Juniper

San Jose enebær (Juniperus chinensis San Jose) er en bøde-tekstureret bunddække, der vokser til en moden højde af omkring 1 fod med en 6-fods spredning. Planten har en moderat vækst og er hårdfør i zonerne 6 til 8. San Jose juniper har en opadgående stigende vækst og salvie grøn farve. Planten vokser bedst i områder af solen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com