Pink & hvide liljer

May 9

Pink & hvide liljer

Liljer er bulbed, flerårige planter, der kommer i forskellige farver. Flere sorter tilbyder bicolored blomstrer, der er meget prangende. Pink og hvide liljer er en fælles farvekombination findes i flere forskellige typer, såsom daylilies, orientalske liljer, asiatiske liljer og nogle hybrider. De fleste liljer kan plantes så langt nord som amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed Zone 4 og vil vende tilbage år efter år med lidt pleje.

Dag liljer

Persisk marked og eventyr Pink er to Daglilje sorter, der kommer i pink og hvid. Disse særlige sorter er mere lyserød end hvid, og vibrantly farvede blomster med linjer af hvide i midten. For blomstrer, der er mere hvide end pink, er Chorus Line og Barbara Mitchell to, der er meget almindelige. Catherine Woodbury er en sort, som blander ikke kun lyserød og hvid, men også toner af lavendel på blomstrer.

Orientalske liljer

Flere sorter af orientalske liljer kommer med bicolored blomstrer i pink og hvid. Stargazer er måske den mest kendte sort, der er meget almindelig. Andre sorter, der tilbyder denne farvekombination er: Tiger Woods, der er en tiger-lily at funktioner lys pink og hvide blomster med mørkere pink prikker; og nyd, hvilke funktioner sarte lyserøde blomstrer med hvide striber i centrene. Denne særlige sort har store blomster.

Asiatiske liljer

Asiatiske liljer er formet anderledes end den traditionelle lily men stadig komme i pærer og vise de samme egenskaber. Disse særlige blomster har flere små blomstrer, der typisk ansigt nedad på anlægget. Sorter at mix pink og hvid omfatter Ariadne, som er en meget lys pink; og Eurydike, som er en mørkere pink, næsten fuchsia. Stilken af Eros er typisk mere lyserødt end hvid men funktioner bittesmå hvide riller på hver bloom.

Hybrider

Flere hybridiseret liljer også kommer i pink og hvid. Amerikanske hybrider kombinerer de nedadgående opblomstringer af asiatiske liljer med de farverige markeringer af en orientalsk lily. Mange af disse hybrider har Tiger Lily karakteristika med mørkt farvede pletter på hver bloom. Trompet og Aurelian liljer er kendt for deres lyserød og hvid stribet blomstrer og disse sorter har storblomstrede. Yderligere hybridisering af orientalsk og trompet liljer også producere pink og hvide blomster, men disse er ikke meget almindelig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com