Ekspert Tips til pleje til dit hjem

May 9

Dit hjem er sandsynligvis den eneste største investering af dit liv. Ikke alene er det hjem, men også det kan være et værdsætte aktiv over tid hvis du behandle den korrekt. Opretholde et hjem tager nogle indsats. Dit hjem kun vil være så godt som du gør det. Prøv at gøre det bedste du kan. Der er nogle enkle måder du kan behandle den korrekt.

Plænepleje

Din plæne er rammen til det billede, er dit hus. En velholdt græsplæne kan gøre hele forskellen i verden i et hjem fra udvendigt udseende. Også, en gård, som er passet er også et bedre sted for dig og familien til at nyde naturen. Holde din græsset klippes til i passende højde og aldrig vente for længe med at give det et snit. Hvis du har en plænegræs ligesom Kentucky bluegrass, vedligeholde det ca 3 inches høj, men bentgrass og Bermuda er bedre til 1 1/2 tommer. Din græs kan vokse hurtigt, så du bliver nødt til at slå det jævnligt, men aldrig vente så længe at du nødt til at skære ud mere end 1/3 af den samlede højde eller det kan føre til sygdom og formindsket vækst. Også vand din græsplæne, hvis moder natur ikke tage sig af det for dig. Vand dybt og kun omkring en gang om ugen, tidligt om morgenen for bedste resultater.

Årlige kontrolbesøg

Dit hjem har sine daglige behov, og derefter det har ting, der er let at give slip, fordi du ikke gør dem meget ofte. Nogle vigtige hjem vedligeholdelse gøremål skal udføres en gang om året som et urværk. Medmindre du er dygtig til mange typer af hjem forbedring, vil du sandsynligvis nødt til at hyre nogle inspektører eller vedligeholdelse specialister til at tjekke delene af dit hjem, du ikke kan ordentligt Undersøg dig selv. Har skorstene inspiceret for revner og andre skader og creosot renset ud. Inspicere taget for løs eller manglende helvedesild. Rense tagrender og nedløbsrør. Kigge efter forværrede vægge eller strukturelle skader. Inspicér for brudt eller halvtosset vinduer. Check udendørs træ inventar som håndlister eller dæk for skader, insekt angreb og sikkerhed. Lemmer eller grene forstyrrer elledninger eller andet udstyr skal skæres tilbage.

Regelmæssig rengøring

Holde dit hjem rent og det vil være et mere behageligt og komfortabelt sted at leve hver dag. Opdele gøremål hvis det er muligt og tildele nogen til at tage sig af hans eller hendes del hver dag, uge eller måned. Brug producent-anbefalede teknikker og produkter at rengøre overflader for at sikre dine gulve, vinduer, bordplader og andre områder i hjemmet se deres bedste og er i ingen risiko for skader fra upassende rengøringsmidler. Bo på toppen af daglige gøremål og ikke lade dem tilbage op og bliver overvældende.

Garantier

Når du køber et nyt hjem eller købe nye apparater, være klar over de garantier, der kommer med dem. Aktivere nogen garantier på objekterne i dit hjem for at beskytte dig mod udgifter til reparation eller udskiftning. Registrering af produkter vil også holde dig underrettet i tilfælde af minder. Holde din garantioplysninger på ét sted og følg den anbefalede vedligeholdelse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com