Sådan fjerner Sikaflex

May 10

Sikaflex er en selvklæbende fugemasse fremstillet af Sika Corporation. Sikaflex begynder at helbrede ved udsættelse for luft, og kræver mindst 24 timer for at være gennemhærdet. Hårfjerning metoder for Sikaflex varierer, afhængigt af om du ønsker at fjerne uhærdet eller hærdet produkt. Når du anvender Sikaflex, bære beskyttende redskaber såsom beskyttelsesbriller og handsker. Dette produkt kan medføre irritation af hud og øjne. Bruge Sikaflex i et godt ventileret område for at undgå respiratorisk irritation.

Instruktioner

•Tag Sikaflex fra din hud, så snart det er udsat for stoffet. TBP konvertering anbefaler skrubbe din hud med vand og en industri-styrke hånd sæbe. Undgå at bruge et opløsningsmiddel til at rense din hud.

•Soak en klud i mineralsk olie og bruge det til at skrubbe uhærdet Sikaflex. En anden mulighed er at bruge producentens Sika Remover-208. Anvende det på en klud og krat uhærdet materiale.

•Tag helbredt Sikaflex produkter ved at skrabe produkt med et barberblad eller en spartel. Ifølge Sika Corporation, kan hærdede Sikaflex kun fjernes mekanisk; udrensning agenter vil ikke arbejde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com