Hvordan installerer jeg en Emeril Pot stativ?

May 10

Emeril Lagasse er en berømt og populær kok, kendt for hans madlavning færdigheder og hans madlavning TV-shows. Bortset fra forskellige TV-optrædener, Emeril Lagasse ejer mange restauranter og sælger forskellige køkken produkter og enheder. En gryde rack er en top monteret rack, der holder forskellige Potter, hvilket gør dem tilgængelige og synlige. Hvis du vil forbedre dit køkken med en Emeril signatur pot stativ, kan du vide, hvordan du installerer det ordentligt.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at markere midten af køkkenø i loftet, da pot stativet ville se bedst hvis knyttet lige over midten af et køkkenø. Du kan også finde loft strøer med en stud finder til at finde den optimale plads til gryde rack skruer. Hvis det er nødvendigt, holde rack op til loftet til Tjek hvordan det vil se ud når det er installeret.

•Mark den nøjagtige placering for monteringsskruer fast hold pot stativ monteringsplade. Der er normalt en, to eller fire små metal plader til at blive installeret i loftet. Brug en blyant til at markere steder, og være præcist, da pladerne er lille og du kan ikke dække over mulige fejl.

•Anvend en boremaskine til at gøre huller til monteringsskruer fra Emeril gryde rack installation kit.

•Sæt monteringspladen eller plader til loftet, ved hjælp af skruerne. Stram skruerne med en skruetrækker, og sørg for de er sikker.

Hæng det øverste element i Emeril pot stativ, en, der vil holde Rack'en, selv. Dette er normalt en vandret metal stang med huller til pot stativ.

•Sæt gryde rack til den øverste del, ved hjælp af kroge og kæder eller et andet hængende system specifikke for din særlige model af pot stativ.

Tips & advarsler

  • Tjek forskellige modeller af Emeril pot stativer, før du køber en. For eksempel, hvis du ikke har en køkkenø, kan du få en væg pot stativ i stedet.
  • Husk altid at bære beskyttelsesbriller, når bore huller i et loft.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com