Hvordan at rengøre en rustfrit stål-ovn

May 10

Rustfrit stål er en belægning, der ikke ruster, korroderer eller pletten. Dette materiale er populære i husstanden samt business køkkener. Rustfrit stål apparater har en længere levetid, når korrekt vedligeholdt. Dette omfatter ovne. Når du bage eller koge en familiemiddag, kan spild af mad eller saucer blive et stort rod. Rense en rustfrit stål ovn mindst en gang om ugen for at forebygge skader samt beskytter mod bakterier.

Instruktioner

•Purchase en rustfrit stål ovn renere, som Mr. Muscle Oven & Grill renere eller Easy-Off ovn & Grill renere.

•Moisten håndklæde med din bruser ved hjælp af bruser tågen til at fugte det. Tænd for vandet til de hotteste indstilling uden at brænde dine hænder. Får ikke håndklæde sjaskvåd. Tag håndklædet til rustfrit stål-ovn. Placer nederst på indersiden. Luk døren. Vent cirka 30 minutter. Damp og fugt fra håndklæde vil blødgøre fast på partikler og fedt.

•Brug den bløde side af svampen til at tørre ned i ovnen. Kaste snavs i skraldespand; Lad ikke partikler gå ned i vasken. Skyl grundigt og fortsætte med at tørre for at fjerne så meget snavs som muligt.

•Spray renere. Mætte siderne, tilbage og bunden af ovnen. Derudover spray ovndøren med renere. Lukke ovndøren og vent ca tre eller fire timer. Hvis nogen mad eller fedt partikler sidder fast på, lade renere at sidde natten over.

•Rinse svamp. Gnide ned ovnen til fjerner renere. Tør i rækker. Vaske svampen af med varmt vand efter hver række. Fortsætte indtil rustfrit stål-ovn er grundigt ren. Husk at aftørre ovndøren på samme måde.

Tips & advarsler

  • Forskellige ovn-rengøring produkter er tilgængelige på lokal detailbutikker. Check etiketten for præcise retninger og advarsler. Købe en ovn renere, der er ikke-slibende og sikker for rustfrit stål. Brug altid blød kemikalier og rengøringsredskaber på rustfrit stål. Belægningen kan blive beskadiget nemt.
  • Tillad ikke en stor mængde af fedt at gå i vasken afløb. Dette kan blokere afløbet. Brug ikke metal for at skrabe fast på partikler. Ridser vil udvikle. Læs ovn-cleaner anvisninger omhyggeligt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com