Hvordan at rengøre en sort glas Gas komfur Top

May 10

Hvordan at rengøre en sort glas Gas komfur Top

Sort glas gas komfurer er blandt de mest populære komfur valg på markedet. Glas top brændeovne kan være meget praktisk, da de består af bare en flad komfur panel med brændere indbygget under overfladen. Dette gør rengøring en brise, så du ikke behøver at skille ad brændere og ren i mellem alle sprækkerne som du ville med en traditionel fire blus komfur. Glas top brændeovne også fjerne at bekymre sig om fødevarer breder ned til brændere, som kan skabe et problem, der kan være meget vanskeligt at løse. Også tilføje til sort glas stove top's popularitet er hvor let det kan rengøres.

Instruktioner

•Dampen en klud med varmt vand og tør det over komfuret. I mange tilfælde er dette alt, hvad der skal bruges til daglig vedligeholdelse af ovnen, som du vil være i stand til at tørre væk mad og restkoncentrationer, før det har en chance for at tørre.

•Sæt 1 tsk flydende fad vaskemiddel på komfuret, og bruge den fugtige klud til at skrubbe væk enhver bebyggede rester. Skålen vaske vil nemt bryde gennem mad og rester uden forlader striber når det tørrer.

•Moistening til komfur overflade med vand og krat det med en skuresvamp til at fjerne yderst vanskeligt opbygget rester. En skuresvamp vil effektivt krat lager rest uden at ridse komfuret.

•Aftør ned ovnen med en fugtig klud dyppet i rent vand for at fjerne enhver vaskemiddel eller rester, der er blevet efterladt, så tør område med en ren klud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com