Hvordan man opbygger en baggård med en mursten eller sten dæk

May 10

At have en mursten eller sten dæk eller gårdhave område i en baggård indstilling tilføjer værdi til din ejendom og gør den udendørs plads mere brugbart. Mursten eller sten, pyntede giver en ren, hård og stabil plads bruge til siddepladser ordninger eller andre baggård emner som griller og boblebade. Lær, hvordan du kan opbygge din egen baggård mursten eller sten dæk for at drage fordel af et åbent rum. Opbygning af et dæk kræver nogle værktøjer og er et simpelt projekt, der kan udfyldes af en enkelt person.

Instruktioner

•Locate området i baghaven hvor du ønsker at sætte dæk. Markere det område, hvor dæk vil blive bygget, ved hjælp af træ stakes og streng til at oprette en oversigt over kanten af dækket, der måler 10 af 10 fod. Hammer i 4 stakes bruger 1 spil til hvert hjørne af pladsen. Binde ende af snoren til 1 af indsatserne og køre strengen til de andre 3 stakes at gøre omridset af en firkant.

•Dig hvor dæk bliver lagt, ved hjælp af en skovl. Fjern så meget jord som nødvendigt, så når du sprede 2 inches af sand på toppen af jorden og Placer mursten eller sten på toppen af sandet, toppen af mursten eller sten er flugter med de eksisterende jordoverfladen. Skrabe ud af snavs at skabe så ensartet flade en bund som muligt. Sandet vil blive spredt på toppen. Sprede sand i en dybde af 2 inches, og dækker hele bunden af dug-out pit. Glat sandet ved hjælp af en rive til at oprette som flad en overflade som muligt. Pack sand ved hjælp af komprimator. Tilføje mere sand og kompakt som nødvendigt for at skabe et niveau base af sand.

•Sæt mursten eller sten på plads oven på den sand base. Juster mursten ved hjælp af ½ x ½-af-1 tommer træ blokke som afstandsstykker. Juster sten tæt på hinanden, forlader så lille en plads som muligt mellem dem, men ikke mindre end ½ tomme.

•Dump mere sand på toppen af mursten eller sten når de er på plads. Spredt i sandet over mursten eller sten, omhyggeligt tvinger det til revner i mellem. Feje væk overskydende sand med en kost.

Tips & advarsler

  • For at hjælpe med at holde mursten eller sten stramt i sted når de er indstillet, Anvend cement med en murske til revner i mellem. Bruge skovlen til at grave en lille grøft omkring hele uden for kanten af dækket. Gøre skyttegrav 3 inches lang og 6 inches dyb. Fyld med cement til at skabe en barriere ramme omkring mursten eller sten, som forhindrer dem i at flytte gennem årene.
  • Aldrig bygge en mursten eller sten dæk uden at bruge sand eller cement til at fylde revner, fordi dæk vil flytte og spredt fra hinanden.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com