Hvorfor en Pool Sand pumpe er ikke i orden

May 10

Næsten alle i-jorden pool og endda nogle overjordiske pools bruger en pumpe filtreringssystem. Pumper kom i patronen eller sand-filtrering muligheder. Swimmingpool pumper, der bruger sand som et filter medier er effektive til at rense vand. Men med tiden filtre kan ophøre med at arbejde på grund af flere forskellige faktorer og problemer.

Hvor Sand pumper arbejde

Pool sand pumper arbejde ved hjælp af en bund af sand, der fælder urenheder og debris. En pumpe trækker vandet gennem puljens hulskeer og derefter hele sengen af sand. Pumpen derefter omdirigerer vand tilbage til pool gennem dyserne. Filterkammer er udstyret med en back-flush ventilen anvendes til vedligeholdelse af sandet. Typen af sand bruges i en sand filter skal være en speciel størrelse og type. Den mest almindelige type er #20 silica. Filterkammer bør også være udstyret med en måler, som vil tillade dig at læse pres i salen.

Tilstopning

Det mest almindelige problem med sandfiltre er tilstopning. Hvis pumpen kører, men ingen vand er i bevægelse, eller vandet bevæger sig på en meget lav, er sandet sandsynligvis tilstoppet med snavs. Som filter sand indsamler snavs og debris, vil det blokere fordi der er for meget snavs i sandet for ordentlig vandflow. Som et resultat, vil pumpen skal arbejde hårdere for at pumpe vand gennem sandet. En god måde at fortælle dette hurtigt er ved at læse måleren. Når trykket læser otte til 10 pounds over normal pres, bliver du nødt til at efterdønningerne sandet. Dette gøres ved hjælp af efterdønningerne ventil og tvinger vand tilbage gennem sandet i bakgear. Dette frigiver de rester, der er fanget i sandet og skyller det ud affald røret knyttet til efterdønningerne ventil. Når efterdønningerne er afsluttet, vedhæfte slanger, som de var og se om det løser problemet. Hvis trykket stadig kører højt og vand omsætning ikke er forbedret, skal du erstatte sandet.

Andre problemer

Hvis pumpen stadig ikke arbejder efter backwashing eller udskiftning af sand, vil du tjekke flere andre potentielle problemområder. Start med at tjekke lateral linjer og luft-relief røret i pumpen for at se, om enten en er brudt. En god indikator for en af disse som problemet vil være, hvis du bemærker sandet blæser tilbage i puljen gennem dyserne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com