Sjælden High Desert planter

October 1

Sjælden High Desert planter

Den høje ørken er et miljø af ekstremer--ekstreme varme om dagen og i nogle tilfælde, ekstrem kulde om natten. Planter, der lever i tørt, hårdt jorden og svær klimaændringer i den høje ørken har tilpasset sig disse betingelser. Mens nogle er almindelige, er andre ret sjældne.

Joshua Tree

Joshua tree (Yucca brevifolia) vokser kun i Mohave ørken. Det vokser i højder mellem omkring 2.000 og 6.000 fødder og er bemærkelsesværdig for sin meget særprægede form. Disse stedsegrønne planter kan nå højder på 70 fod, men de er meget langsomt voksende og er normalt meget kortere. På grund af deres langsomme vækst er mange af de største træer meget gamle. En Joshua tree måling ca 60 fod høje kan være så gammelt som 1.000 år, ifølge landbrug Forest Service afdeling. Joshua træer er en yderst værdifuld del af Mohave ørken. De giver et skjulested og mad til en bred vifte af dyreliv, herunder mange fugle, ørken krybdyr og pattedyr.

Orocopia Salvie

Orocopia Salvie (Salvia greatae) er en busk indfødte til Californien. Denne sjældne plante vokser i høj ørkener i Orocopia bjergene i sydøstlige Californien. Anlægget har strittende blade og lilla blomster at blomstre i foråret.

Nat - Blooming Cereus

Peniocereus greggii er en sjælden plante, der findes primært i mountain ørkener i sydvestlige New Mexico. Planten får sit navn fra det faktum, at det kun blomstrer om natten, og kun i juni. Blomster, som cremet hvid og omkring en tomme i diameter, har en stærk og behagelig duft. Sommetider vokser disse planter gennem buske, som støtter og skjule dem. Nat - blooming cereus er sjældne, fordi det ofte er gravet af plante samlere, hvilket er uheldigt, fordi det kan formeres let ved frø. Det kaldes også "queen of the night" eller "hjorte-horn kaktus."


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com