Sammenligning af violin blad Fig & havet druer træer

May 11

Sammenligning af violin blad Fig & havet druer træer

Hav druer (Coccoloba uvifera) er en busk eller lille træ udbredt i tropiske landskabspleje. Planterne tilpasser sig til de fattigste af jord, kræver lidt pleje engang etableret og giver et levested for fugle og havskildpadder. I naturen, er havet druer fundet voksende i agrare overflod på havet klipper og klitter. Violin-blad figner (Ficus lyrata) vokser også i tropiske klimaer. Planten har en opretstående voksende vane og vil nå op til 6 ft ved modenhed. Violin-blad fig bruges ofte som en indendørs stueplante og er den mest almindelige og største bladet af figentræer stueplante.

Blade

Havet druer præsenterer tykke, runde, voksagtige blade, 6 til 8 inches lang. Unge blade er en dyb rødlig-brun, at henvende sig til lyse grøn som de modnes. Violin-blad figenblade violin eller violin formet og vokse op til 15 inches lang. Violin-blad figentræer er også kendt som banjo figentræer. Bladene af violin-blad plante er en rig. mørke emerald grøn og skimmeldannelse.

Vækstbetingelser

Havet drue vokser bedst i ren strandsand. Planten er tolerant over for salt ocean spray og kystnære vind. Havet druer spiller en vigtig rolle i at kontrollere stabiliteten af sandklitter. Rødderne hjælpe hold sandet på plads og reducere vind og vand erosion. Sandklitter også give vigtige levesteder for havskildpadder.

Violin-blad figentræer kræver økologisk, næringsrig jord og masser af fugt med god dræning. Violin-blad figentræer vil ikke overleve i stillestående, stillestående vand og ikke kan tåle salt spray. Violin-blad figner skal tørre ud mellem vandingerne. Undgå kolde kladder og pludselige tempreture ændringer i den voksende miljø.

Både havet druer og violin-blad figentræer kræver varm vækstbetingelser og ikke kan tåle frost. Disse planter vokser i USA hårdførhed zoner 9 til 10.

Unikke karakteristika

Havet druer danner klynger af "druer" der er en livret af fugle. Druerne gøre en flavorful jelly hvis høstes, når frugterne er unge. Havet drue træ har en karakteristisk korn og usædvanlige skønhed.

Når der dyrkes udendørs, producerer violin-blad fig figner der er grøn i farven. Som frugten modnes er fignerne dækket med hvide prikker. Violin-blad fig præsenterer en tyk, mælket hvidt sap når et blad er brækket af anlægget. Latex bruges til at producere gummi. Personer, der er allergiske over for latex bør undgå kontakt med stof til at undgå en allergisk reaktion. Når beskæring en violin-blad fig, bære altid beskyttelseshandsker og øjet beskyttelsesbriller. Hvis saften drypper på huden, fjerne det straks med sprit påføres med en vatpind.

Indfødte oprindelse

Havet druer er hjemmehørende i Florida og Central- og Sydamerika. Violin-blad fig er hjemmehørende i Australien.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com