DIY Mini tabel Saw

October 1

DIY Mini tabel Saw

Mini tabellen save ligner regelmæssige tabellen save, uden den ekstra vægt. De er nu bruges af crafters, hobbyfolk og modelbeslutningstagere for mindre projekter og kan gøre det samme job som en almindelig bordrundsav til alle disse formål. Mini tabellen save er stigende i popularitet og er meget praktisk at have omkring. Generelt kan de er lettere end almindeligt bord sav, men bevæger sig og svajer når der skæres på grund af deres lave vægt. Der er mange forskellige typer af vinger, der kan bruges til en mini bordrundsav. Disse omfatter vinger til opskæring af træ, plast og metalplader.

Instruktioner

•Indstil en tabel eller et stativ til at indstille tabellen mini så på. Mini saven vil er meget lettere end en almindelig tabel saw og flytte og flytte på bordet meget lettere. Sørg for at sikre saven til bordpladen med skruer eller klemmer så det er robust og ikke svajer når nedskæringer.

•Decide på typen af blade til at bruge. For ru nedskæringer brug en rip klinge og skære fine træ brug en bøde-tand klinge. En bøde-tand klinge har flere tænder pr. kvadrattomme end de andre vinger. At skære plast eller metal folie brug en hårdmetal-klinge. Installere opbakning Spændeskiver indeni tabellen så til at hjælpe med at stabilisere bladet, hvis det ikke er sikkert.

•Measure det materiale, der skal skæres. Mærke med en blyant, hvor snittet skal være lavet og sæt den på bordet eller stå. Justere klinge af mini tabel saw til den ønskede højde. Drej på saven og køre bestyrelsen gennem bladet. Være forsigtig, når du gør dette, fordi mini bordrundsav er meget mindre end almindelig størrelse bordrundsav, betydning hænder og fingre vil være meget tættere på klingen.

•Gentag denne procedure for alle de krævede stykker justere højden af vingen når det er nødvendigt. Slukke saven, når alle nedskæringer. Ændre bladet for de forskellige typer af nedskæringer, hvis nødvendigt. Sørg for, at de mini bordrundsav forbliver sikker hele skæring; Hvis det bevæger sig klemme det ned igen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com