Køkken Valance & Swag gardiner

May 11

Køkken Valance & Swag gardiner

Swag gardiner og kapper er almindeligt anvendte køkken vindue behandlinger, dels fordi de er korte og ikke skjule visningen. Da deres vigtigste funktion er dekorative, skal de være parret med nuancer eller blinds for privatlivets fred.

Funktion

Kapper, også kendt som vindue toppers, der bruges til at klæde windows uden at blokere lyset eller visningen. Swag gardiner også udføre en dekorativ funktion, da de er korte på toppen og deres haler eller sider, hænge langs vinduesrammen. Begge typer af vindue behandlinger medbringe farve, mønster og tekstur til køkkenet.

Typer af kapper

Kapper er hovedsagelig forkortet gardiner. Næsten enhver form for gardin er tilpasses valance stil, men nogle typer er mere populære som vindue toppers end andre. Fanen-top, stang-lomme, knivspids-læg, kasse-læg, bundet, draperet og indsamlede gardiner er nogle af de mere sædvanlige valance stilarter. Et træ gesims er en anden valance, der også kan fordoble som en hylde over vinduet.

Typer af Swags

Traditionelt, bruges swags i værelser med formel indretning. Dog stof valg og efterbehandling teknikker kan resultere i en uformel vindue behandling. Mindre formelle swags består af stof kunstfærdigt draperet over en gardinstang. Mere omfattende swags har flere lag stof syet på plads før montering. Ikke alle swags har haler; de er uden korte swag kapper.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com