Tegn & symptomer på en utæt segl på et Toilet

May 12

Utætte toiletter er ofte generende, når de forsøger at identificere kilden til lækagen. Hvis efter inspektion toiletkummen, hardware og sæde for revner eller ødelagte dele du står tilbage med en mulighed som kilde til lækagen-seal mellem toilettet og VVS nedenunder. Fejlfinding en utæt pakning indebærer udelukkelsesmetoden til at finde den præcise årsag. Når fundet, er problemet let repareres.

Hvor man skal lede

Følg vand lækager, striber og misfarvninger. Når vand lækagen kommer fra hvor som helst men bunden af toilettet har du ikke en utæt pakning. Du kan finde kilden til problemet at være omkring bunden af toilettet. Undersøge gulvet omkring toilettet base for misfarvning, forfald og vridning. Utæt toilet sæler på øverste etager beskadige loftet nedenunder dem. Kig efter vand pletter, vridning eller revner i loftet. Drop mærker langs væggene eller på gulvet direkte under toilettet ovenfor angiver mulige lækager.

Identifikation

Lugte luften i badeværelset. En stærk lugt af spildevand er et tegn på en potentiel udsivning. Forsøg på at flytte toilettet fra side til side. En vuggende toilet angiver enten et forkert sæt flange eller en svigtende undergulvet; en af disse kan forårsage laksegl at bryde. Skimmel omkring toilettet base, en blød svampet gulv eller synlige tegn på toilettet slår sig ned i gulvet indikere mere alvorlige vand lækager og en mislykket segl.

Årsager

Hvis flangen er mere end 1/4 tommer under gulvets overflade findes et mellemrum mellem segl eller toilet og flange. Omvendt hvis flange er hævet over gulvet kan ikke på toilettet sidde jævnt på flangen forårsager sæl at bryde. Kigge efter skader på den udvendige side af slidsen, der holder flange bolt i position; en brækket slot tillader flange til rock, forårsager en lækage. Hvis gulvet omkring flange er vises skæv eller rådnet huller omkring flange forårsager en afsætningsmulighed for vand. Hvis laksegl er gammel, kan det warp, knæk eller forringe giver vand til at sive igennem.

Potentielle problemer

Forkert siddepladser af seglet er en af de mere almindelige problemer i forbindelse med fremtidige lækager udvikling. Andre indikatorer omfatter en unleveled toilet skyldes enten forkert stramning af bolte i bunden eller slid på boltene over tid får dem til at blive løst. En sæl ikke erstattet i mange år tørrer ud; Hvis forseglingen er aldrig blevet kontrolleret siden du husker, kan dette blive et problem. Renoveringer, der hæve undergulv eller nye installationer hvor flange ikke kommer inden for 1/4 tomme af gulvets overflade vil medføre fremtidige lækager. Gamle gulve, som ikke blev erstattet eller konkretiseret kan løsne eller rådne væk fra ydersiden af flangen forårsager huller omkring flange og segl.

Reparationer

De mest almindelige reparationer indebærer enten at hæve eller sænke flange og installere en ny laksegl. Hæve flange med en flange udvidelse gør det muligt at opfylde gulvet. Hæve gulvet med shims til en flange, der er indstillet for højt. Erstatte voks ring uanset dens tilstand at sikre du har en god tætning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com