Hvordan installerer jeg en håndpumpen eller dyb godt pumper?

May 13

Håndpumper er en sikker, nyttig mulighed at få adgang til vand i dybe brønde for dem, der foretrækker måske kold brøndvand trukket manuelt. Dyb brønd vand er nogle af de koldeste vand til rådighed, da kilden er mere end sandsynligt fra en dybe underjordiske foråret eller stream. Mange lavvandede brønde i stedet trække vand fra underjordiske regn og sne vand puljer. Installation af en håndpumpe, eller en dyb brønd pumpe, er svarer til at installere en strøm pumpe.

Instruktioner

•Fjern den røde plastik stik fra pumpens cylinder. Løft PVC t-håndtaget for at løsne stempel seglet. Pumpe t-håndtag op og ned flere gange for at give seal fleksibilitet. Lyt for kontraventiler at frigive luft som du pumpe, et tegn på ventilerne fungerer korrekt.

•Begin til at samle pumpen henviser til diagrammer og instruktioner. Alle komplette kits kommer med et reb bundet til pumpens cylinder. Slips rebet 's anden ende til et fast objekt midlertidigt.

•Monter det første stykke af 3/8-inch rustfri stålrør til stangen stikker ud af cylinderen. Skub stang hele vejen til toppen til at forbinde den første rod. Som du fortsætter med at sammenkæde den stang og stang koblinger, skru stangen i kobling hele vejen mod stangen i koblingen.

Låse stænger bruge justerbare tænger. Stramme 3/8-inch låsning møtrikker på begge sider af stang koblingen. Som du tilslutte hver successive stang, tråd skruen på stang hentning værktøj at trække stangen langt nok til at klemme på et sæt af skruestik greb til at holde stangen på plads, når du vedhæfter koblingen og dens lås nødder.

•Applicer Teflon tape og skrue tilsammen 1 1/4-inch rør i spidsen for pumpens cylinder. Sænke første otte foden del ind i den godt fortsætter med at slutte sig til 3/8-tommer stænger og 1 1/4-inch PVC indtil hele linjen er i brønden.

•Skru de godt hoved og adapter til 1 1/4-inch rør kobling på det sidste stykke af røret og stang montering. Tag 3/8-inch Allen hoved skulder bolt ud af de godt hoved. Tråd på 3/8-inch stangen kobling stikning fra bunden af 1 1/4-inch godt hoved ind på de sidste godt hoved stikker ud af 1 1/4-inch PVC-rør i brønden. Spænd med en skruenøgle.

•Tie slutningen af rebet, hæftes tidligere, i 1/4-inch øje bolt på undersiden af den godt adapter. Montere godt adapter og pumpe hovedet på den godt casing lige. Stramme de fire nødder og en bolt på pumpehoved.

•Stram pladsen ledes bolte på godt adapteren og fastgøre den til de godt casing. Lægge de fire gummistøvler på de firkantede hoved bolte af godt-adapter. Tilsluttes lift stangen ved hjælp af 3/8-inch Allen hoved skulder bolt pumpe håndtag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com