Sådan testes en GFI Circuit Breaker

May 13

Sådan testes en GFI Circuit Breaker

Jorden skyld Interrupter eller GFI, outlet effektafbrydere tilføje et ekstra lag af sikkerhed til bygninger, hvor de er installeret af opdager når den "hot" wire har mere strøm end den neutrale ledning og bryde kredsløb meget hurtigere end standard elektriske afbrydere. GFI afsætningsmuligheder er typisk installeret på steder hvor vand er til stede, såsom badeværelser og køkkener. GFI forretninger bør testes regelmæssigt for at kontrollere korrekt funktion. Brug testknappen på GFI stikkontakt for at sikre circuit breaker nedskæringer magt efter hensigten.

Instruktioner

•Sæt en stikkontakt tester til et af stikkene på GFI stikkontakt circuit breaker. Kontroller at test lys tyder ordentlig magt--120 volt vekselstrøm eller VAC-- og jorden til stikket. Hvis magt jorden ikke er korrekte, erstatte eller rewire GFI stikkontakt.

•Tryk på knappen "Test" på GFI stikkontakt circuit breaker. Kontroller, at knappen "Nulstil" springer ud. Hvis det ikke affyre ud, erstatte GFI enhed.

•Se indikatoren lyser på stikkontakt tester og kontrollere, at magten til at GFI stikkontakt er blevet skåret. Hvis testeren viser, at magt er stadig til stede efter at trykke på knappen "Test", erstatte GFI stikkontakt circuit breaker.

•Plug stikkontakt tester i elektriske forretninger ned kredsløb fra GFI stikkontakt og kontrollere, at ingen aktuelle strømmer til disse forretninger. Hvis magt er til stede, erstatte eller rewire GFI stikkontakt circuit breaker.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com