Højden af en Snap Rose

May 14

Højden af en Snap Rose

Der er ingen steg blot kaldet "Snap", men der er nogle med ordet "snap" i deres navne. Af dem findes to i handelen. Én, "Brandy Snap," (Rosa "Brandy Snap"), hardy i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 6b gennem 9b, er en hybrid te opdrættet i 1999. Det vokser 29 inches høj. "Gingersnap," (Rosa "Gingersnap"), hardy i USDA zoner 6b gennem 9, er en lactuella, der mest sandsynligt vokser omkring 30 inches høj.

"Brandy Snap" karakteristika

"Brandy Snap" er kort, busket og duftende, med kronblade i nuancer af orange. Formen blomst er karakteristisk for hybrid te roser med enkelt blomstrer bæres på toppen af høje stængler (i forhold til den samlede højde af anlægget). Blade er mørkegrønne og omtrent ovale. De spidse knopper åbne til høj-centreret blomster overfyldt med mindst 40 blade hver. Hver blomst er omkring 3.25 inches i diameter. Ligesom de fleste hybrid te er "Brandy Snap" en gentagelse bloomer, producerer blomster i flushes fra midten af foråret gennem frost.

"Gingersnap" karakteristika

Resultatet af en række komplekse krydser blandt seks forskellige rose sorter, "Gingersnap" er afkom af roser, der er omkring 30 inches høj. Derfor, under gode betingelser, det vil sikkert også nå at højde. Kronbladene er en gul-orange blanding og pjusket på kanterne, med omkring 30 til 35 på hver 4-tommer blomst. Ligesom "Brandy Snap," bladene er mørkegrønne og ovale. Fordi det er en lactuella, bærer "Gingersnap" sine blomster i små klynger i stedet for enkelt blomstrer på toppen af stænglerne. Det er også en gentagelse bloomer.

Fastgør Rose kultur

Alle roser som rig, veldrænet jord med mindst seks timers direkte sollys om dagen. Ændre lerjord med organisk materiale før plantning. Bevare fugt ved at anvende økologiske muld til en dybde af omkring 3 inches omkring roserne, men ikke røre kufferter. Gul og orange roser som "Brandy Snap" og Gingersnap"er genetisk disponerede for svampesygdomme, især sort plet. For at forhindre dette, plante buske mindst 30 inches fra hinanden og beskære så at buske har en åben, vaselike form og god luftcirkulation. Fjerne og ødelægge enhver inficerede blade.

Ved hjælp af Snap roser

På grund af deres relativt korte statur fungerer "snap" roser "Brandy Snap" og "Gingersnap" godt i midten af traditionelle blandede årlige og flerårige busk grænser. De er også velegnede til container kultur på solrige verandaer eller terrasser. Orange og orange blanding roser fungerer godt i varmt farvede senge med andre røde, gule og orange planter, herunder tropicals, såsom cannas (Canna gruppe), hårdfør i USDA zoner 7-10, og senere i sæsonen, varmt farvede georginer (Dahlia gruppe), også hårdfør i USDA zoner 7 gennem 10.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com