Hvordan kan jeg få egern at stoppe med at spise min Hibiscus planter?

May 14

Hvordan kan jeg få egern at stoppe med at spise min Hibiscus planter?

Mange gartnere bruger timer tilling jord og plantning pærer, kun for at få dem destrueret i en time af egern. Egern findes næsten overalt, og de alle synes at graviterer mod haven. Hibiscus planter er ikke immun over for egern, men der er måder at få egern at stoppe med at spise hibiscus planter og videre til grønnere haver.

Beskyttelse af Plantenyheder

Egern er ofte interesseret i løg og frisk, nyligt plantet blomster. For at afskrække disse skadedyr fra dit hibiscus, fastsætte tæt-vævet trådnet til at beskytte området rundt om og over dine planter. Trådnet vil holde egern væk, så dine blomster kan blomstre. Hønsenet er ikke optimal, da egern har været kendt for at spise lige gennem materialet. Når væksten er veletablerede, fjerne trådnet. Egern undgå ofte fuldt udvokset hibiscus planter.

Give vand

En af de bedste måder at holde egern fra din hibiscus planter er at give dem et andet mål i haven. I mange tilfælde angribe disse skadedyr kun blomster, fordi de er på udkig efter en passende kilde til fugt. Give en eller to fugl bade fyldt med vand for at give egern med tiltrængt fugt og noget at stræbe efter i haven.

Holde egern

Nogle gange, er den bedste måde at stoppe egern gennem generelle værftet pleje og vedligeholdelse. Ikke slukkede pet næring eller fodre egern på nogen måde, da dette vil kun trække flere af skadedyr mod dine planter. Holde skraldespande og Grill er omfattet. Beskære tilbage enhver træets grene hængende inden for 6 fod i jorden, tagskægget og taget af dit hus.

Bevægelsessensorer

Nogle haven produkter, såsom bevægelsessensorer, kan virke tiltrækkende, når du prøver at stoppe egern spiser hibiscus planter. Bevægelsessensorer, der leverer en skarp burst af vand kan være en midlertidig hindring for egern, men disse enheder også tage ekstra pleje til at opretholde og i mange tilfælde i sidste ende standse arbejdet som egern lære at undgå vandet strøm.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com